Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı?

Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı?, Seksenler Gülden kaç yaşında sorusu diziyi izleyenler tarafından en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Seksenler dizisinde Gülden karakterini canlandıran oyuncu kaç yaşında, nerelidir, kimdir, bu aralar neden yok?

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı?

Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı, dizinin son bölümlerinde neden yok? TRT 1'in klasik haline gelen dizilerinden Seksenler'de en dikkat çeken isimlerden biri de Gülden karakteri oluyor. Peki, Gülden karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, neden yok, neden bu aralar oynamıyor? İşte detaylar: 

Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı?
Seksenler Gülden neden yok, diziden ayrıldı mı?

 

Gülden, Seksenler dizisinde mahallenin genç ve güzel kızlarından birini canlandırıyor. Lise öğrencisiyken mahallenin bıçkın delikanlısı Ahmet ile aşk yaşarlar. Aşkları ilerleyen dönemlerde evlilikle sonuçlanır. 

Seksenler Gülden karakterini canlandıran oyuncu Ayşe Tolga'dır. Seksenler Gülden 47 yaşındadır. 

İşte Ayşe Tolga biyografisi: 

Ayşe Tolga, 9 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Sahne ve görsel sanatlar, reklam konularında ek eğitim programlarına katıldı. Moda, sağlık, spor, sanat ve kültür konularında yaşam biçimi programları yapımcı ve sunuculuk yaptı. 'Life-style' alanında moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında yaratıcı yönetmen ve oyuncu olarak görev almakta ve çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapmaktadır. 1994-1996 yılları arasında rol aldığı Şehnaz Tango dizisiyle tanınır. Ayrıca Ezel Akay'ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde Nilüfer Hatun'u canlandırmıştır. 24 Temmuz 2013 tarihinde eşi Marsel Eskinazi'den boşanmıştır.

Oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra 2004'ten beri beslenme sistemleri ve detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitimlerle başladığı serüvenine, Bangkok'ta SPA kurulumu ve yöneticiliği, Londra'da klinik aromaterapi, Provence'da parfümcülük eğitimleriyle ilgi alanlarını zenginleştirmiştir. Cilt ve vücut bakımı konusunda da eğitim alarak uzman estetisyen olan Ayşe Tolga, dergilerde ve internet üzerinden yazılarıyla, AVM söyleşileri, Atölye çalışmaları ve TV programlarına konuşmacı olarak katılarak sağlıklı yaşam, şifa metodları ve güzellikle ilgili bilgilerini paylaşmaktadır.

Ayşe Tolga'nın yer aldığı yapımlar: 

Seksenler - 2019- (Gülden Özdemir)

Çocuklar Duymasın - 2017 (Sevgi)

Seksenler - 2012/ 2017 (Gülden Özdemir)

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? - 2005 (Nilüfer Hatun)

Efsane - 2002 (Müge)

Beşik Kertmesi - 2002 (Yağmur)

Çifte Bela - 2001 (Fatmagül)

Ayrılsak da Beraberiz - 2002/ 2004 (Berna)

Çarli İş Başında - 2000/ 2001 (Pamuk)

Ah Bir Zengin Olsam - 1999 (Ceren)

Ayşe Tolga'nın Seksenler dizisinden ayrıldığına dair hiçbir bilgi bulunmuyor.

Ne kendisinden ne de film yapımcılarından bu konuda herhangi bir açıklama gelmediği için Tolga'nın sağlık veya benzer sebeplerden bir süreliğine çekimlere katılamadığı söylenebilir.


 

Yorumlar