Şehirden Uzakta sunucusu kim, Kıvanç Kasabalı kimdir, nerelidir?

Şehirden Uzakta sunucusu kim, Kıvanç Kasabalı kimdir veya programı kim sunuyor soruları belgesel programını izleyenlerin merakla sordukları sorular oldu. TRT Belgesel tarafından hazırlanan ve TRT'nin diğer kanallarında da gösterilen program hafta sonları ilgiyle takip ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Şehirden Uzakta sunucusu kim, Kıvanç Kasabalı kim?

Şehirden Uzakta sunucusu kim, Kıvanç Kasabalı kimdir, nerelidir veya TRT Şehirden Uzakta programını kim sunuyor? TRT Belgesel tarafından yapılan ve TRT kanallarında yayınlanan Şehirden Uzakta programı her hafta sonu izleyenleri şehirden uzak noktalara, kırsal alana ve köylere götürüyor. Peki, Şehirden Uzakta sunucusu kim veya Şehirden Uzakta sunucusu kim, Kıvanç Kasabalı kimdir, nerelidir? İşte cevabı: 

Hafta sonunu evde televizyon başında geçirmek isteyenler için muhteşem bir program yine TRT tarafından hazırlanarak ekrana getiriliyor.

Kasabalı, Aydın'da çocuklarla

 

Özellikle şehir hayatından sıkılmış veya köyünü, yöresini özlemiş insanların severek ve beğenerek izleyeceği program hafta sonu izlenebilecek en güzel programlardan biri oluyor.

Şehirden Uzakta sunucusu kim?
Şehirden Uzakta her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00 itibariyle TRT kanallarında yayınlanıyor. 

 

Anadolu'nun dört bir yanını gezmeyi hedefleyen Kıvanç Kasabalı, programına Nevşehir'den başlamıştı.

Rize'nin Hemşin ilçesinde tulum çalıyor, Kars'ın Akçakale ilçesinde yörenin ünlü mamullerini tadacak, Antalya'nın Akseki ilçesinde Çorum'un Boğazkale ilçesinde yöreyi özgü tadları ve gelenekleri ekrana getirecek.

Kıvanç Kasabalı 24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Kıvanç Kasabalı, sunuculuğunun yanı sıra oyuncu ve modeldir. 

Kasabalı, eşi ve çocuğu

 

Kamuoyu Kasabalı'yı Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizideki rolü ile tanıyor. 

Kasabalı, kendisi gibi oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir.


 

 

Yorumlar