Seçimlerin en büyük kazananı şimdiden Hakkarliler oldu, seçime kadar ulaşım ücretsiz

Hakkari'de belediye başkan adaylarından biri "seçime kadar bütün yolcular benden" diyerek belediye otobüslerinde yapılacak ulaşımın tamamını karşıladı. Hakkarililer, seçime kadar toplu ulaşımı ücretsiz kullanacak.

Google Haberlere Abone ol
Hakkari'de seçime kadar toplu ulaşım ücretsiz

AK Parti'nin Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, seçim öncesi dikkat çekici bir hamle yaparak 7.5 milyon TL ödemeyle toplu taşımayı ücretsiz hale getirdi. Bu adım, seçim kampanyalarında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, adayların seçmenlere yönelik çeşitli vaatleri gündemdeki yerini koruyor. Bu kapsamda, AK Parti'nin Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, toplu taşıma alanında önemli bir adım attı.

7.5 MİLYON TL'LİK ÖDEME İLE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Ölmez, seçim vaatleri arasında yer alan toplu taşımanın ücretsiz yapılması sözünü hayata geçirmek için harekete geçti. Hakkari Belediyesi'ne yapılan 7.5 milyon TL'lik ödeme ile şehir içi otobüs ve özel hat minibüs hizmetleri, seçim gününe kadar ücretsiz oldu. Bu hamle, hem seçmenler tarafından takdirle karşılandı hem de diğer adaylar için yeni bir rekabet alanı oluşturdu.

78 bin 500 nüfuslu Hakkari'de yaşayanlar, İsmet Ölmez'in girişimi sayesinde 31 Mart'a kadar toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Bu durum, özellikle günlük işlerine ulaşım sağlamak zorunda olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Yorumlar