Şanslı öğrenciler bisikletlerine kavuştu

Yozgat’ta eğitim hayatını 17 yıldır sürdüren Özel Ergin Koleji yeni kayıt döneminde çekilişle öğrencilere bisiklet hediye ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Şanslı öğrenciler bisikletlerine kavuştu

Yozgat’ta eğitim hayatını 17 yıldır sürdüren Özel Ergin Koleji yeni kayıt döneminde çekilişle öğrencilere bisiklet hediye ediyor. Mayıs ayı sonuna kadar her hafta yapılması planlanan erken kayıt hediye çekilişinin ilkinde bisikletler talihli öğrencilerin oldu.

130 öğrencinin katıldığı bisiklet çekilişi Özel Ergin Koleji spor salonunda yapılan törenle sahiplerine teslim edildi. Ergin Koleji Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, yaptığı açıklamada kolej olarak öğrencilere yönelik her zaman farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Özsoy, “Eğitime verdiğimiz önem kadar sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinliğimizde bisiklet ödülümüz sahiplerini buldu. Diğer öğrencilerimiz üzülmesin her hafta yapılan çekilişte onların şansları devam ediyor. Yeni dönem kayıtları dolayısıyla erken kayıt avantajları mayıs ayı sonuna kadar devam edecek ve şanslı öğrencilerimiz de bisikletlerine kavuşmuş olacak." dedi.

Çekilişte bisiklet kazanan öğrencilerde çok mutlu olduklarını belirterek, Özel Ergin Koleji yöneticilerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar