Sandık Kokusu Atilla kimdir? Sırrı nedir? Sandık Kokusu Atilla karakterini kim oynuyor?

"Sandık Kokusu" dizisinde "Atilla Saran" karakteri dizinin dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor. "Karsu" karakterinin kayınvalidesi, "Filiz"in kiracısı olan Atilla'nın sırrı herkes tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sandık Kokusu Atilla kimdir? Sırrı nedir?

Sandık Kokusu Atilla karakteri kimdir, oynayan oyuncu kim sorusu seyirci tarafından merakla araştırılıyor. Dizinin ana karakterlerinden daha doğrusu Demet Akbağ'ın canlandırdığı Filiz'in kiracısıdır. Ancak hiç kimsenin bilmediği çeşitli sırları var. Peki, Sandık Kokusu Atilla kimdir, kim oynuyor? Atilla'nın sırrı nedir?

SANDIK KOKUSU ATİLLA KİMDİR?

Sandık Kokusu dizisinin senaryosuna göre, "Atilla Saran" isimli karakter bir yazardır. Atilla, yeni kitabı için insanlardan mümkün olduğunca uzağa, inzivaya çekilen bir yazardır. Cennet Sitesi’ne Filiz’e kiracı olarak yerleşir. Kararlı ve sert biridir. Dizinin ilk bölümü eve yerleşmeyle geçer; ancak daha sonra Karsu ile bir ilişkisi olacaktır. İlk etapta Atilla ile hoş olmayan bir karşılaşmaları olan Karsu ile Atilla daha sonra çok iyi anlaşan iki insan oluyor. 

Sakin ve kendi halinde gözükmesine rağmen herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Çeşitli tesadüfler Atilla’yı Karsu ile arkadaşlığa sürükler. Gençliğini yaşayamamış olan Atilla, Karsu’nun doğallığı karşısında hayrete düşer.

Sandık Kokusu dizisinde Atilla karakteri, Metin Akdülger tarafından canlandırılıyor. Atilla, Karsu'nun (Özge Özpirinçci tarafından canlandırılan) çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda ona aşık olan bir gazeteci.

Sandık Kokusu Atilla kimdir, sırrı nedir? Oynayan kim?
Sandık Kokusu Atilla (Metin Akdülger)

 

Karsu'nun hayatını değiştiren olaylara tanık olan Atilla, onun yanında olmaya çalışırken kendi hayatını da tehlikeye atıyor. Bu karakter, dizinin hem romantik hem de gerilimli yönünü yansıtan bir figür olarak öne çıkıyor​​.

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988’de Bursa'da doğdu. Selanik ve Üsküp göçmeni bir aileden gelen Akdülger, lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer aldı ve arkadaşlarıyla kısa filmler çekti. Koç Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler okurken Yıldız Kenter'den oyunculuk dersleri aldı.

2012'de Craft Tiyatro ekibine katıldı ve aynı yıl profesyonel tiyatro kariyerine "Tape" adlı oyunla başladı. 2013’te televizyona adım atan Akdülger, Medcezir dizisinde başrol oynadı ve aynı yıl sinema filmi Bensiz'de bir futbolcu rolüyle beyaz perdedeki yerini aldı​​​​.

Akdülger, kariyerinin erken dönemlerinde New York'a giderek daha fazla oyunculuk eğitimi aldı. Fakat, oradaki tekniklerin Türk kültürüne ve endüstrisine uymayacağını düşünerek eğitimini yarıda bıraktı.

Döndükten sonra Medcezir dizisi için seçmelere katıldı ve Şehzade Selim rolü için Muhteşem Yüzyıl'da da seçmelere girdi.

Bensiz filmindeki rolü için hazırlıklar yapan Akdülger, bu süreçte futbol oynadı ve felçli insanlarla hastanelerde zaman geçirdi. Rolü için 17 kg verdi ve bu süreç onu hem yıprattı hem de besledi​​.

2018'de, Şahsiyet adlı Puhutv mini dizisine katıldı.

Akdülger, burada Ateş Arbay adlı bir gazeteci ve DJ'yi canlandırdı. Aynı yıl, My Favourite Fabric filminde başrol oynadı ve bu film 2018 Cannes Film Festivali'nde gösterildi​​.

Bu kariyer yolculuğu, Akdülger'in Atilla karakterini nasıl canlandırdığını ve Sandık Kokusu dizisindeki performansını daha iyi anlamamıza olanak tanıyor.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI LİSTESİ

Sandık Kokusu dizisi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. İşte bazı ana karakterler ve canlandıran oyuncular:

Özge Özpirinçci (Karsu): Dizinin kadın başrol oyuncusu. Özge Özpirinçci, İstanbul doğumlu ve Sabancı Üniversitesi mezunu. Daha önce Cesaretin Var Mı Aşka, Kavak Yelleri, Kadın gibi dizilerde rol aldı​​.

Demet Akbağ (Karsu'nun Annesi): Türkiye'nin sevilen oyuncularından Demet Akbağ, Karsu karakterinin annesini canlandırıyor. Akbağ, Vizontele, Eyyvah Eyvah serileriyle tanınıyor ve İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi almıştır​​.

Metin Akdülger: Dizinin erkek başrol oyuncusu. Akdülger, Bursa doğumlu ve Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun. Medcezir, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol aldı​​.

Necip Memilli (Reha): Reha karakterini canlandıran Necip Memilli, Adana doğumlu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu. Çukur ve Darmaduman gibi yapımlarda yer aldı​​.

Kayhan Açıkgöz (Cevdet): Cevdet karakterini canlandıran Açıkgöz, Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu. Güneşi Beklerken ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol aldı​​.

Levent Can: Dizide yer alan Levent Can, Teşkilat, Vatanım Sensin, İçerde gibi dizilerde oynadı​​.

Seda Türkmen: Yargı, Mahkum, Kanatsız Kuşlar gibi yapımlarda rol alan Seda Türkmen, dizide önemli bir karakteri canlandırıyor​​.

Mina Akdin: Dizinin çocuk oyuncusu. Destan, İyilik, Hercai gibi yapımlarda yer aldı​​.

İnci Şen: Hercai, İki Yalancı, Vuslat, Adını Feriha Koydum gibi yapımlarda rol alan tecrübeli oyuncu​​.

Nalan Yavuz: Doktorlar, Yeşil Deniz, Kayıp, Veda gibi yapımlarda yer alan Yavuz, dizide önemli bir rol üstleniyor​​.

Ergun Kuyucu: Kırmızı Oda, Arıza, Hakan: Muhafız gibi dizilerde rol alan Kuyucu, Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor​​.

Şahin Sancak: Arka Sokaklar, Çukur, Sen Çal Kapımı gibi dizilerde yer alan Sancak, dizide önemli bir karakteri canlandırıyor​​.

 

Yorumlar