SAMKON Genel Başkanı Aşcı’dan Başkan Şahin’e ziyaret

Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı ve ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı H.

Google Haberlere Abone ol
SAMKON Genel Başkanı Aşcı’dan Başkan Şahin’e ziyaret

Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı ve ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı ve İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı iş adamı Aydın Dursun, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ziyarette konuşan H. Kaya Aşcı, "14-15-16 Mart tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshane'de düzenlediğimiz Samsun tanıtım günlerimize iştirak eden ve bizlerle beraber olarak manevi desteğini veren Başkan Şahin’e, katılımlarından dolayı bir daha teşekkür ederken, 2. dönem başkanlığının da hayırlı olmasını dilemek için burada bulunuyoruz. Bafra bizim için ayrıcalığı olan bir yerdir. Çünkü biz topraklarda doğduk, büyüdük. Biz doğduğumuz yerleri hiç unutmadık. Merhum babamız adına eğitime katkımız olsun diye aile olarak Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'ni yapıp OMÜ’ye devrettik. Burada gençlerimiz eğitim görecek ve yarının geleceği olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da yükseklere çıkartacaklardır. Bafra ve bölgesine yatırımlarımız devam edecektir.’’ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, hayırsever iş adamı H. Kaya Aşcı’ya ve iş adamı Aydın Dursun’a teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar