Rüzgar Gülü yarışması saat kaçta?

Rüzgar Gülü yarışması yaklaşık iki yıl aradan sonra yeniden çocuklarla buluştu. Sunucularının eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Rüzgar Gülü yarışmasına başvurmak isteyen çocuklar ise heyecanla başvuru adreslerini arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Rüzgar Gülü yarışması saat kaçta?

TRT Çocuk tarafından hazırlanan Rüzgar Gülü yarışması yeniden başladı. Bir süre önce yayından kaldırılan çocuk oyun yarışmasının yeniden başlaması başta çocuklar olmak üzere herkesi sevindirdi. Çocukların canlı yayınla bağlanarak bilgi dağarcıklarını ödül karşılığında yenilemeleri muhteşem bir eğlenceye sahne oluyor. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, "Rüzgar Gülü yarışması saat kaçta?" sorusunu merakla soruyor.

TRT kanallarının her geçen gün yeni programlar ve yapımlarla seyircinin karşısına çıktığı biliniyor. TRT Çocuk da kurulduğu günden bu yana sık sık yeni programlar ve Anadolu kültürünü yansıtan çizgi yapımlarla seyirciyle buluşmaya çalışıyor. 

TRT Çocuk kanalının en eğlenceli yapımlarından biri ise Rüzgar Gülü yarışmasıdır. Yarışmaya telefon güzerinden canlı bağlantı yoluyla katılmak mümkün olduğu gibi, yarışmaya mesaj göndererek de farklı formatlardaki yarışma kategorilerine katılabilirsiniz. 

RÜZGAR GÜLÜ YARIŞMASI SAAT KAÇTA?

Serkant Özenç ile Emel Yurt tarafından sunulan yarışmada Tel Ali, Canlı Yayın, Atasözü Gönder ve Zıpzıpa Cevap Gönder şeklinde arklı kategoriler bulunuyor. 

Yarışma hafta içi her gün saat 18.50'de başlıyor. Yaklaşık yarım saat süren yarışma 19.20'de sona eriyor. Çocukların severek ve beğenerek izlediği yarışmanın çok kısa olması çocukları bazen üzebiliyor.

Yarışma çok güzel ancak süresinin çok kısa tutulması ve 30 dakika içinde hemen sona ermesi çocukların doyasıya eğlenmesini engelliyor. Yarışmanın daha uzun ve içeriğinin daha çeşitli olması çocuklar açısından son derece olumlu bir adım olur.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışması her akşam saat 18.50'de başlıyor; 19.20'de sona eriyor.

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yapmak isteyenler ise aşağıdaki içeriğe bakabilir:

 

Yorumlar

ZÜMRA BENDE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUM HARİKA YARIŞMA PROGRAMI RÜZGAR GÜLÜ
Güller Bende katılmak istiyorum