Rüyada tutuklanmak tutuklandığını hapse girdiğini görmek ne anlama gelir?

Rüyada tutuklanmak, rüyayı gören kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için bir kimseden borç alacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada tutuklanmak tutuklandığını görmek ne demek

Rüyada Tutuklandığını Görmek; Rüyada tutuklanmak ile aynı anlama gelmektedir. Rüya sahibinin, iş hayatında yaşayacağı parasal sıkıntılardan ötürü daha büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve bu sorunlar yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada Tutuklanmak ve Ağlamak

Çalışma hayatında çok sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına ancak daha sonra azim ve sabır ile çalışarak sorunların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada Kelepçe Görmek

Hayırlı bir rüya değildir. İş hayatında rüya sahibini iş yapmaktan ya da bir işe girmekten alıkoyacak olaylara ve durumlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin, bir yolculuğa çıkamamasına, yüklü bir borca girmesine ve iş hayatında karşılaşacağı sorunlardan ötürü parasız kalmasına delalet eder.

Rüyada Hapse Girmek

Rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat eden, dengeli ve yeterli beslenen ve spor yapan birisi olarak çok uzun bir ömre sahip olacağına tabir eder. Rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği insanlarla bir araya geleceğine ve bu durumdan ötürü çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada Gözaltına Alınmak

Sosyal hayatta ve çalışma hayatında çok yararlı olacak, rüya sahibine çok büyük kazanç sağlayacak, çok hayırlı ve çok sevap kazandıracak bir işe gireceğine ve çok büyük hayırlar işleyeceğine tabir eder.

 

Yorumlar

Anonim Benim iş hayatım yok o nasıl olacak
Leyla Leyla