Ramo kimin hayatını anlatıyor?

Ramo gerçekte kim, dizi kimin hayatını anlatıyor? Adanalı Ramo isminde biri var mı, dizi hangi gün, hangi kanalda? sorularının yanıtı Ramo dizisini yakından takip edenler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ramo kimin hayatını anlatıyor?

Son dönemlerin efsane dizilerinden biri olan Ramo dizisi kimin hayatını anlatıyor? Ramo dizisi hangi gün, hangi kanalda? sorularının yanıtı Ramo dizisini izleyen dizi seveler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Peki, Ramo dizisi kimi anlatıyor? 

Senaryoya göre Adana'nın Taşkapı mahallesinde yaşayan birinin hayatı anlatılıyor. Ancak dizinin gerçek bir karakterin hayatından alıntılandığı senaristin kendisi tarafından belirtiliyor. 

Yılmaz Şahin'in senaryosunu yazdığı Ramo dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın otururken dizinin hikayesi Adana'da yaşayan Ramo adındaki bir gencin hikayesini anlatıyor. Yıllarca akıllarda kalacak bir konuyla izleyici üzerinde etki bırakmayı hedefleyen dizide Adana'daki bir ailenin kirli işlerini yapan Ramo'nun hayatı anlatılıyor. Ramo, sevdiği kız olan Sibel'in babasının yanında çalışırken işler ters gitmeye başlar. Bu sırada Ramo, kardeşi gibi gördüğü Boz'u korumak için sevdiği kızın babası ve kardeşini öldürmek zorunda kalır.

Adana sokaklarında geçen filmde aşk, intikam, hırs, nefret gibi duygular işleniyor. Gerçek bir yaşam öyküsünden alıntılanan hikaye ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan dizinin beklentileri yerine getirip getirmeyeceği merak edilirken merak edilen bir diğer konu ise Ramo dizisinin baş karakteri olan Ramo'nun hayatının aslında kimin hayatı olduğu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi Adana'da geçiyor. Dizinin senaryosunun gerçek bir hayat hikayesine dayandığı daha önce belirtilmiş olsada kimin hayatını anlattığına dair senarist veya yönetmenler tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Adanal Ramo isminde birinin olup olmadığını merak eden seyirci sık sık bu konuda sorular soruyor. 

Adana'da organize çete liderliği yapan Ramazan adında bir isim var. Ancak Ramazan Kaya adında direkt bu adı taşıyan bir isim yok. 

Adana'da 2018 yılında düzenlenen operasyonla Ramazan isimli çete lideri yakalanarak yargıya teslim edildi. 

Mahkemeye çıkarılan isim organize çete liderliği, kaçakçılık, gasp, adam kaçırma, yaralama, cinayet gibi birçok suçtan suçlu bulundu. 

 

Yorumlar