Ramo dizisi Neco kimdir?

Ramo dizisi Neco kimdir? Ramo dizisi Necati gerçek adı nedir? sorularının yanıtı Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin meraklıları tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ramo dizisi Neco kimdir?

Ramo dizisinin Neco'su yani Necati karakterini İlhan Şen oynuyor. Ramo dizisi takipçileri İlhan Şen'in hayatını ve kariyerini merak etmeye ve araştırmaya başladı. 

RAMO DİZİSİ NECO (NECATİ) KİMDİR?

Neco Ramo'nun öldürdüğü Cengiz’in oğlu ve Sibel’in kardeşdir. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan başına buyruk ve kötü bir ruha sahip olan Neco, babasının gücü ve servetinin günün birinde kendisine kalacağını bildiğinden bunun rahatlığı içinde yaşarken onun bu rahatlığı, tüm ailesini uçurumun eşiğine getirecek ve bunun doğurduğu sonuçlarla birlikte babası Ramo tarafından öldürülecektir. Neco'nun artık tek bir hedefi var o da babasının intikamını almaktır.

İLHAN ŞEN KİMDİR?

Tescilli bir manken olan İlhan Şen 1987 dünyaya gelmiş ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünü okumuş ve mezun olmuştur.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik yapan İlhan Şen'in 2009 Best Model of Turkey birinciliği ve 2009 Best Model of the World yarışmasında Best Model of Europe Ödülü bulunmaktadır. Oyuncu ve manken olan ismin daha önce yer aldığı projeler ise şöyle;

Ramo dizisinde Neco olarak karşımıza çıkan İlhan Şen daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Şahin Tepesi ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizilerinde de rol almıştır.

Yorumlar

zelda harıka