Posbıyık: AK Parti mitingi sabote etmeye çalıştı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belen Mahallesi'nde yaptığı miting sırasında AK Parti seçim minibüsünün mitingi sabote etmek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Posbıyık: AK Parti mitingi sabote etmeye çalıştı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belen Mahallesi'nde yaptığı miting sırasında AK Parti seçim minibüsünün mitingi sabote etmek istediğini söyledi. Posbıyık, "Bizim mitingleri sabote etmekle vatandaş tepkisini büyük ölçüde ortaya koyuyor." dedi.

Aynı zamanda Ereğli Belediye Başkan adayı olan Posbıyık, AK Parti seçim minibüsünün mitingi sabote etmeye çalıştığını söyledi. Kaliteli ve sakin bir seçim geçirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak afişlerinin yırtıldığını ve mitinglerin sabote edildiğini kaydeden Posbıyık, "Seçim kaliteli bir seçim olsun diye söylemlerimize ve hareketlerimize son derece dikkat etmeye çalışıyoruz. Ancak maalesef AKP'den büyük saldırılar alıyoruz. Afişlerimiz yırtılıyor, afişleri yeniden tekrar asıyoruz. Yeniden yırtılıyor. Bayraklarımız kesiliyor mahallelerde, bayrak dayandıramıyoruz. O noktaya gelmiş vaziyetteyiz. Belen' de konuşma yaparken AK Parti büyük arabası ses ile müzik çalan bir araba ile birlikte geçerken içindekiler bize sataşma yaptılar. Miting alanında ki insanlar da döndüler onlara yuh çektiler. Tabi hoş şeyler değildi bunlar. Biz tesadüfen olmuştur diye üzerinde durmadık ama 10 dakika sonra baktık yukarıdan minibüs geriye döndü. Tam benim konuşma yaparken onlarda oradan bize laflar atmak suretiyle müziği sonuna kadar açmak suretiyle mitingi sabote ettiler. Susmak zorunda kaldım. Halk son derece büyük tepki gösterdi. Onların yaptıklarına. Bunlar seçim almak için bir tercih sebebi olmaması lazım. Aksine halkın nefretini kazanıyorlar. Afişleri yırtmakla, bizim mitingleri sabote etmekle vatandaş tepkisini büyük ölçüde ortaya koyuyor. Biz elimizden geldiğince sakin olmaya çalışıyoruz ve üslubu bozmadan ve seçimin sakin bir hava içerisinde geçmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar