Piknikçiler kapıdan dönmek zorunda kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı tedbir kararlarına uymayarak yine de piknik için mesire alanlarına gidenler kapıdan dönmek zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Piknikçiler kapıdan dönmek zorunda kaldı

Virüs salgınına karşı alınan önlemlerden biri de mesire alanlar ve piknik yerlerinin kapatılması olmuştu. Ancak bu kuralı dinlemeyen bazı vatandaşlar yine de piknik alanlarının kapısına dayandı. Yasağı uygulayan görevlilere takılan piknikçiler geri dönmek zorunda kaldılar.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Belgrad Ormanı'nın girişi kapatıldı. Ormana gelenler girişlerden geri çevrildi. Ormanın girişinde alınan önlemler havadan görüntülendi.

Geçen hafta oldukça yoğun olan ve tepki çeken Belgrad Ormanı’nın girişlerinin bugün kapatıldığı görüldü.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle korona virüs önlemleri kapsamında hafta sonları sahil kesimleri, park ve mesire alanlarının kapatılması kararının ardından bugün Belgrad Ormanı’nın girişlerinin kapatıldığı görüldü.

Çin’den dünyaya yayılan ve Türkiye’de de ölümlere neden olan korona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından dün yayınlanan genelge ile hafta sonları sahil kesimleri ile piknik, mangal yapılabilecek park ve mesire alanları için kapatılma kararı verildi. Genelgenin ardından geçen hafta oldukça yoğun olan ve tepki çeken Belgrad Ormanı’nın girişlerinin bugün kapatıldığı görüldü.

Ormanın girişine "girilmez" tabelası koyulduğunu gören vatandaşlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Bazı vatandaşların arabalarıyla ormana gelirken tabelayı fark etmesi üzerine geri döndüğü anlar kameralara yansıdı.

Su doldurmak için gelen Cevahir Sarıçam isimli bir vatandaş ise, "Akşamdan televizyonu seyrettim. Su alamadan gidiyorum. Hafta içi geleceğiz. Su almakta yasak" dedi.

Yorumlar