Perinçek: İncirlik'te 50 nükleer bomba var

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, İncirlik'te 50 Amerikan nükleer bombası bulunduğunu ileri sürerek, üslerin kapatılması gerektiğini savundu.

Google Haberlere Abone ol
Perinçek: İncirlik'te 50 nükleer bomba var

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD'nin Türkiye'deki üslerinin kapatılması gerektiğini savunarak, "Bunlar bizim vatanımızın parçasıdır, TSK'nın kesin kumandası ve kontrolü altına geçmelidir. Amerika silahlarını alıp gitmelidir." dedi.

Perinçek, Balçova Termal Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) temizlediğini, terör örgütü PKK'yı hendeklere gömdüğünü belirterek, "Batı Asya'da dostlarımızla buluştuk. İran, Irak, Suriye, Rusya ile beraberliğimiz sayesinde ABD ve İsrail'i bozguna uğrattık. Artık Batı Asya, Batı Asyalılarındır." ifadesini kullandı.

Batı Asya'da davetsiz olarak bulunan Atlantik ötesinden gelen güçlerin kendi ülkelerine dönmesini isteyen Perinçek, "ABD planlarına alet olma dönemi bitmiştir. ABD'den silah alarak o silahları kardeşlerinin üzerine çevirme, Türk'ün, Kürt'ün, Arap'ın üzerine çevirme dönemi bitmiştir. İhanet dönemi bitmiştir. Onun için herkesi Batı Asya'nın birliği içinde yer almaya, Türkiye'nin vatan bütünlüğü, huzuru, barışı, üretim ekonomisini kurma mücadelesi içinde yer almaya davet ediyorum." diye konuştu.

Doğu Perinçek, yaşanan sürecin çetin olduğunu ve çeşitli tehlikeleri bulunduğunu vurgulayarak, şunları kayedetti:

"Türkiye'deki Amerikan üsleri Amerika'ya kapatılmalıdır. Bunlar bizim vatanımızın parçasıdır, TSK'nın kesin kumandası ve kontrolü altına geçmelidir. Amerika silahlarını alıp gitmelidir. Türkiye Amerika ile cephe cepheye gelmiştir. Amerika üzerimize FETÖ'sünü, PKK'sını, IŞİD'ini sürdü ve yenildi ama son çılgınlıkları da her an gündeme gelebilir."

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beyazıt Karataş da İncirlik'te 50 ileri nesil nükleer bomba bulunduğunu ileri sürerek, İncirlik'in ABD kullanımına kapatılması, nükleer bombaların da taşınması gerektiğini savundu.

Yorumlar