Patlat Kazan nasıl oynanır? Star TV Patlat Kazan formatı nedir?

Patlat Kazan oyunu yaz gecelerinin Star TV ekranında yayınlanan eğlencesi oldu. Seyirciler bu yeni oyunun nasıl bir formatla oynandığını merak ediyor. Peki, patlat kazan nasıl bir oyun?

Google Haberlere Abone ol
Patlat Kazan nasıl oynanır? Star TV Patlat Kazan

Patlat Kazan nasıl bir oyun, nasıl para kazanılıyor veya oyunu kazanmak için neler yapılması gerekiyor soruları merakla cevap arıyor.

Star TV'de yayınlanmaya başlanan Patlat Kazan oyunu 1 milyon lira ödül dağıtıyor. Oyuna katılan yarışmacılar arasında gerçekleşen yarışma maratonunu kazananlar 1 milyon lirayla eve dönebiliyor. Ancak bu rakama ulaşmak çok da kolay görünmüyor. Peki, ödülü nasıl kazanıyoruz?

PATLAT KAZAN NASIL OYNANIR?

Patlat Kazan yarışmasında yarışmacılar balonları seçecek ve patlatacak. Balonların içinde 9 yeşil, 7 sarı, 5 kırmızı top yer alıyor. Balonun içinden yeşil top çıkarsa para ağacında bir sıra yukarı çıkıyor. Kırmızı top çıkarsa bir sıra aşağı iniliyor. Sarı top çıkarsa ise sabit kalınıyor.

Yarışmacının 1 milyon TL alması için toplamda 14 balon patlatması gerekiyor. Son balonda yarışmacının 3 sıra üste çıkabileceği joker bulunuyor. Veya 3 basamak aşağı inebiliyor.

Patlat Kazan yarışmasında 7'nci balondan sonra 2 adet değişim kartı bulunuyor. Balon patladıktan sonra değişim kartına denk gelinirse yarışmacılar yer değiştiriyor.

Böylece kazanılan tüm para yeni yarışmacının olunuyor.

Patlat Kazan nasıl bir oyun? Star TV Patlat Kazan formatı nedir?
Patlat Kazan

 

Yorumlar