Pakistan'da düşen yolcu uçağından kurtulan yok

Pakistan uluslararası hava yoluna ait yolcu uçağı iniş sırasında yerleşim yerine düştü. İçerisinden 100'den fazla yolcunun bulunduğu belirtilen uçak, evlerin ortasına düştü. Uçağın düştüğü yerde yangın çıkarken, olay yerine itfaiye ve ambulanslar sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Pakistan'da düşen yolcu uçağından kurtulan yok

Pakistan Uluslararası Havayolu şirketine ait yolcu uçağı Lahor-Karaçi seferini yaparken inişe yakın noktada Karaçi Havalimanı yakınlarında bir yerleşim alanına düştü. Karaçi Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklamada, uçaktan kurtulan olmadığı belirtildi. Uçakta 107 yolcu ve mürettabat bulunuyor.

Pakistan Uluslararası Havayolları (PIA) Sözcüsü Abdul Sattar, yaptığı açıklamada, Airbus A-320 model uçağın 90 yolcusuyla Lahor'dan havalandığını ve Karaçi Havalimanı yakınlarında bir yerleşim alanına düştüğünü söyledi.

Evlerin arasına düşerek yangına neden olan uçakta 107 yolcu bulunduu belirtiliyor. Uçağın düştüğü bölgede evlerde ve sokaklarda yangın çıktı. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde büyük bir panik havasının hakim olduğu görülüyor. Uçağın havalimanının yakınındaki bir yerleşim alanına düştüğü yönünde bilgiler geliyor.

Pakistan düşen uçak
Pakistan'da düşen uçak

 

Detaylar Geliyor...

İLK GÖRÜNTÜLER

 

 

Yorumlar