Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok, saat kaçta yayınlanıyor?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok, saat kaçta yayınlanıyor, yayın saati değişti mi, neden değişti?

Google Haberlere Abone ol
Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok, saat kaçta?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok, neden yayınlanmıyor, dizi saat kaçta yayınlanıyor, yayın saati değişti mi, neden değişti?

Kanal D'nin efsane dizileri arasında yer alan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi son dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden ekrana geliyordu.

Gündüz kuşağı programları arasında yaz aylarında yayınlanan dizi tekrar olmasına rağmen yine büyük beğeniyle takip ediliyordu.

Diziyi izlemeye alışan hayranları ise son bir haftada tatsız bir sürprizle karşılaştı.

Dizi aynı saatinde ve kanalında yayınlanmıyor.

Haliyle seyircisi de, Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok, saat kaçta yayınlanıyor, yayın saati değişti mi, neden değişti sorularını sormaya başladı.

Dizi tamamen yayından kaldırılmadı. Yaz ayları nedeniyle gündüz kuşağına alınan dizi şimdilerde saati değişmiş halde ekrana geliyor.

Peki, saat kaçta yayınlanıyor?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin tekrar bölümleri yine gündüz kuşağında yayınlanıyor.

Ancak bu kez sabah saat 07.00'de ekrana geliyor.

Günün erken saatinde ekrana gelmesi haliyle birçok seyircinin kaçırmasına neden oluyor. 

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Mesude Erarslan'ın üstlendiği ve senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdığı dizi, ismini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından almıştır. 3 sezondan oluşan dizi, 18 Haziran 2013 tarihinde yayımlanan 120. bölümü ile final yaparak sona erdi.

1960'lı yılların sonunda, kocasının kendisine yaptığı onca kötülüğü ve yaşadığı aile dramını unutamamış, bir evladını torununun doğumunda kaybetmiş bir annenin ve aynı zamanda kendisine ait bir konfeksiyon atölyesinin sahibi olan Cemile'nin, kızları Berrin ve Aylin; oğulları Mete ve Osman, kayınvalidesi Hasefe Hanım, damatları ve torunları ile verdiği mücadele anlatılmaktadır. Geçen bu olayları Cemile'nin küçük oğlu Osman anlatmaktadır. 3. sezonda 12 Eylül Darbesi anlatılmaktadır.


 

Yorumlar