Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale kimdir?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Jale karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi yapımlarda oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale kimdir?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde yer alan unutulmaz karakterler arasında Jale de vardı. Peki, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale kimdir? İşte Jale hakkında merak edilen bilgiler: 

Jale dizide zengin ve şımarık bir genç kızı oynuyor. Bu kız, dizinin başrol oyuncularından Mete'nin sevgilisidir. Ancak Mete ile ayrı dünyaların insanları oldukları için sık sık sorun yaşarlar. Hatta ayrılmaları da yine çok kötü bir şekilde olur. Zengin ve şımarık olduğu için Mete'nin çevresindeki insanları ve dolayısıyla da onu da küçük görmektedir.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Jale karakterini canlandıran oyuncunun adı Elçin Sangu'dur.

Peki, Elçin Sangu kimdir? 

İşte Elçin Sangu biyografisi:

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’de doğdu.

Çerkes asıllı olan oyuncu Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale kimdir?
Elçin Sangu - Öyle Bir Geçer Zaman Ki Jale kimdir?

 

Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. 2011’de ilk projesi olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Jale karakterini canlandırdı.

Daha sonra Aşk Kaç Beden Giyer, Sen de Gitme, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora ve Kiralık Aşk’ta rol alan Elçin Sangu, son olarak Mutluluk Zamanı adlı filmde Barış Arduç ile başrolleri paylaştı.

2010 yılından itibaren Kanal D’de yayınlanan ve üç sezon yüz yirmi bölüm süren başrollerini Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl ün paylaştığı dizide Jale karakterine hayat verdi.

Aras Bulut İynemli ile oynadığı karşılıklı sahneleri ve dizide söylediği şarkılar ile tanınmaya başladı.

Yorumlar