Oto tamirhanesinde aile boyu çalışıyorlar

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Damla Kurnazoğlu, ailesinin atölyesinde yardım için başladığı araba tamirciliğine, başka bir iş bulamayınca devam etti. Genç kız, tamirhanelerini saat 07.30'da annesi, babası ve ağabeyiyle birlikte açıyor,...

Google Haberlere Abone ol
Oto tamirhanesinde aile boyu çalışıyorlar

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Damla Kurnazoğlu, ailesinin atölyesinde yardım için başladığı araba tamirciliğine, başka bir iş bulamayınca devam etti. Genç kız, tamirhanelerini saat 07.30'da annesi, babası ve ağabeyiyle birlikte açıyor, akşama kadar da yağın pasın içinde çalışıyor. Tamirden yağ değişimine, lastiklere kadar her türlü işi yapıyor. Arabaları çok seven genç kız, işinden memnun olduğunu söylüyor.

Özellikle hanım müşterilerin dükkanlarına daha rahat geldiğini anlatan Damla, “Çocuk gelişimi mezunuyum. Bir yerlere de giremedim. Sınavlara hazırlanıyorum. Çocukluktan beri babama yardım ediyorum. Bir işe giremeyince ailemle birlikte sanayide çalışmaya başladım. Çok memnunum.” dedi.

Kızlarının yanında olmasından mutluluk duyduklarını söyleyen babası İbrahim Kurnazoğlu ve annesi Hülya Kurnazoğlu da aile olarak işyerinde hep birlikte çalıştıklarını ifade etti. Kızıyla erken saatte işyerine gelerek temizlik yaptıktan sonra mesaiye başladıklarını belirten anne Kurnazoğlu, “Sabah işyerini temizliyoruz, sonra işlerimize bakıyoruz. İşyerimizde tamirinden muhasebesine, araçların lastik tamirinden yağ değişimine her türlü işi yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

İşyerinde hanımların bulunmasının temizlik açısından güzel olduğunu belirten İbrahim Kurnazoğlu da kadın müşterilerinin gönül rahatlılığıyla işyerine geldiğini, dükkanın ve arabaların temizliğini görünce daha tercih ettiklerini anlattı. CİHAN

Yorumlar