Dört ilde kar tatili ilan edildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerin genel merkezlerinde bazılarının da ilçelerinde yüz yüze eğitime ara verildi. Peki, Okullar tatil mi kar tatili hangi illerde var Konya'da tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Dört ilde kar tatili ilan edildi

Konya, Çankırı, Yozgat ve Kırşehir'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada, tipi ve kar sebebiyle il genelinde eğitime 25 Mart Perşembe günü ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da izinli sayılacağı kaydedildi.

Kırşehir'de eğitime bir gün ara 

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada da yoğun kar yağışı sebebiyle il genelinde eğitime 25 Mart Perşembe günü ara verildiği bildirildi.

Konya'nın tamamına yakınında yüz yüze eğitime ara verilirken; Çankırı da da okullar tatil edildi.

Konya'da yoğun kar ve buzlanma nedeniyle 15 ilçede 1 gün, 2 ilçede ise 2 gün yüz yüze eğitime ara verildi. Derslere uzaktan eğitim yoluyla devam edilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akören, Altınekin, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde bugün olmak üzere 1 gün, Ahırlı ve Derbent ilçelerinde ise 2 gün yüz yüze eğitime ara verildiğini açıkladı. Dersler uzaktan eğitim yoluyla yapılacak.

Meram ilçesinde ise taşıma sistemindeki okullarda yüz yüze eğitime 1 gün ara verilirken, dersler uzaktan eğitim yoluyla yapılacak.

 


CANLI YAYINDA DERS ANLATIYORDU

 

Yorumlar