Öğrencilerin C vitamini deneyi ödül getirdi

Özel Polatlı Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, C vitamini deneyi ile Liselerarası Biyoloji Yarışması'nda birinci oldu.Anadolu Özel Okullar Derneği (ANÖZDER) tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler teorik, pratik ve biyolojik...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerin C vitamini deneyi ödül getirdi

Özel Polatlı Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, C vitamini deneyi ile Liselerarası Biyoloji Yarışması'nda birinci oldu.

Anadolu Özel Okullar Derneği (ANÖZDER) tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler teorik, pratik ve biyolojik aktivitelerle ilgili becerilerini sergiledi. Özel Polatlı Samanyolu Fen Lisesi öğrencileri Arda Arıkan ve Fazlı Çoban, 'C vitamini meyvelerden en çok turunçgillerde bulunur' konulu çalışması ile birinci oldu.

Özel Samanyolu Eğitimi Kurumları Genel Müdürü İsmail Uysal, öğrencilerin teorik eğitimlerinin yanında aldıkları pratik eğitimlerle de dersleri pekiştirdiklerini söyledi. Uysal, önceliklerinin hızlı akan zamanın üstünde güçlü insanlar yetiştirmek olduğunu belirtti. Öğrencilerin yetenek ve niteliklerini modern metotlarla geliştirebilmeyi hedeflediklerini anlatan İsmail Uysal, “Projeler geliştirmek, eğitimin kalitesini yükseltmek, Öğrencilerin ilgi, istek, yetenek ve yaşlarına uygun beceriler kazanarak yüksek öğretim kurumlarına hazırlanmalarını sağlıyoruz. Bunun için ulusal ve uluslararası projeleri önemsiyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar