Oğlu YGS’ye giren Efkan Ala: Hiç heyecan duymuyorum

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (2014-YGS) giren oğlunu okulun önünde bekledi.

Google Haberlere Abone ol
Oğlu YGS’ye giren Efkan Ala: Hiç heyecan duymuyorum

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (2014-YGS) giren oğlunu okulun önünde bekledi. Bakan Ala, ‘Heyecanlı mısınız, baba olarak ne hissediyorsunuz?’ sorusuna, “Gerçekten bir heyecan duymuyorum. Yani heyecanlıyım dersem doğru olmaz ama başarılı olmasını temenni ediyorum.“ karşılığını verdi.

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sınava girecek oğlunu sabah okula getiren Efkan Ala, daha sonra okul önünde diğer velilerle birlikte beklemeye başladı. Bu sırada gazetecilere açıklama yapan Efkan Ala, mesleklerin çoğaldığını ve dünyaya ile entegre bir gençlik yetiştiğini hatırlattı. Ala, “Bu bakımdan ben gerçekten çok rahatım. Bütün velilerimizin, öğrencilerimizin de rahat olmasını temenni ediyorum. Türkiye’nin gelişmesine paralel olarak gençlerimize imkanlar çoğalıyor. Zannediyorum burada gördüğüm manzara da gençlerimizin önemli bir kısmının çok rahat olduğu idi. Herkese başarılar diliyorum.” dedi.

Oğlunu ‘ne olmak istiyorsun yerine hep ne yapmak istiyorsun’ diye yetiştirmeye çalıştığını belirten Ala, oğlunun tıp fakültesini tercih ettiğini söyledi. Ala, “Benimle aynı kulvarda değil. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olur.” temennisinde bulundu.

Bakan Ala, ‘Heyecanlı mısınız, baba olarak ne hissediyorsunuz?’ sorusunu ise şu cevabı verdi: “Gerçekten bir heyecan duymuyorum. Yani heyecanlıyım dersem doğru olmaz ama başarılı olmasını temenni ediyorum."
CİHAN

Yorumlar