Nureddin Zengi Koleji'nde moral gecesi düzenlendi

Hatay Özel Nureddin Zengi Koleji İlkokulu’nun düzenlediği moral gecesi programında veliler, çocukları izlerken büyük bir gurur yaşarken, gece boyu keyifli anlar yaşadı. Gecede 2-A sınıf öğrencilerinin Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif...

Google Haberlere Abone ol
Nureddin Zengi Koleji'nde moral gecesi düzenlendi

Hatay Özel Nureddin Zengi Koleji İlkokulu’nun düzenlediği moral gecesi programında veliler, çocukları izlerken büyük bir gurur yaşarken, gece boyu keyifli anlar yaşadı.

Gecede 2-A sınıf öğrencilerinin Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif Ersoy gibi önemli şairlerin şiirlerini başarılı şekilde yorumlaması büyük alkış aldı. Peygamber Efendimiz (sav) adına yazılan naatları seslendiren öğrencilere zaman zaman aileleri de eşlik etti. Soma faciasında şehit olan işçilerinin unutulmadığı programda, bayan velilere yönelik düzenlenen en uzun elma kabuğu soyma yarışması ilgi odağı oldu. Okul Müdürü Yaşar Turna'nın da yer aldığı erkekler için düzenlenen iğneden en hızlı ip geçirme yarışması ise keyifli anlara sahne oldu. Yarışmalarda dereceye girenlere NT sponsorluğunda hazırlanan hediyeler, sınıf öğretmeni Bekir Yaylacı tarafından takdim edildi.

Nureddin Zengi Koleji Müdürü Yaşar Turna, " Öğretmenlerimiz programın içeriğini çok güzel hazırlamışlar. Öğrencilerimizde çok güzel icra ettiler. Ben hepsini tebrik ediyorum. Program hazırlamak kolay değil. Bu arada koşuşturan velilerimizde vardı onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız hem çocuklarımızın hem de velilerimizin kaynaşması. İnşallah amacına ulaşmıştır.” diye konuştu.

Program sonunda sınıf öğretmenini kutlayan Müdür Turna, öğrencileri tebrik ederek toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar