Nur Erkasap kimdir? Fatih Terim olayındaki Nur Erkasap eşi kim, nereli?

Nur Erkasap kimdir sorusu bu aralar "Yüksek Faizli Fon Dolandırıcılığı" gündemiyle ilgilenenler tarafından ara ara soruluyor. Türkiye gündemini günlerdir meşgul eden davanın dosyası açıldıkça yeni isimler ve simalar ortaya çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nur Erkasap kimdir? Fatih Terim olayındaki Nur kim

Nur Erkasap'ın kim ve nereli olduğu soruları, başrolünü Seçil Erzan'ın oynadığı, "Yüksek Faizli Fon Dolandırıcılığı" davası kapsamında merakla soruluyor. Futbolcuları dolandırmakla suçlanan Denizbank Çorlu Şube Müdürü Seçil Erzan ile yakın arkadaş olduğu iddia edilen Nur Erkasap, gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, Nur Erkasap kimdir, eşi kim?

NUR ERKASAP KİMDİR?

1965 yılında İstanbul'da doğan Nur Erkasap, Müfit Erkasap'ın eşidir. Müfit Erkasap, Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörüdür. Fatih Terim ile de yakın arkadaşlığı bulunan Müfit Erkasap, Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında olduğu dönemde yardımcılığını yapmıştır.

Nur Erkasap kimdir?
Nur Erkasap kimdir?

 

Nur Erkasap'ın, Seçil Erzan ile tanışması da Fatih Terim sayesinde olmuştur. Seçil Erzan'ın eski nişanlısı Candan Gürol'un ifadesinde, Seçil Erzan ile kendisini Nur Erkasap'ın tanıştırdığını söylediği belirtilmiştir.

Seçil Erzan'ın, futbolculardan yüksek kâr vaadiyle para aldığı ve bu paraları Nur Erkasap'ın hesabına aktardığı iddia edilmektedir. Ancak Nur Erkasap'ın bu iddialara ilişkin henüz bir açıklama yapmadığı belirtilmiştir.

Nur Erkasap kimdir?
Nur Erkasap kimdir?

 

Seçil Erzan'ın tutuklanması sonrası, Nur Erkasap'ın da gözaltına alınması bekleniyor.

FATİH TERİM DOSTU NUR ERKASAP'IN ROLÜ NE?

Nur Erkasap, Fatih Terim'in yakın dostu ve eşi Fulya Terim ile de yakın arkadaştır. Seçil Erzan ile de Fatih Terim sayesinde tanıştığı bilinmektedir.

Seçil Erzan'ın, futbolculardan yüksek kâr vaadiyle para aldığı ve bu paraları Nur Erkasap'ın hesabına aktardığı iddia edilmektedir. Ancak Nur Erkasap, bu iddiaları reddetmiştir.

Nur Erkasap'ın, futbolcu dolandırıcılığı davasında şüpheli olarak yer alıp almayacağı henüz belli değildir.

 

Yorumlar