Nihat Genç'ten CHP ile ilgili çok konuşulacak tespit

Yazar Nihat Genç, CHP'nin giderek HDP'leştiğini anlatmak için ilginç bir iddiada bulundu. Genç, "CHP Kurultayı'nda Atatürk ile Selahattin Demirtaş yarışsa Atatürk kaybeder" dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun HDP ve Selahattin Demirtaş hayranı olması parti içinde büyük tartışmalara neden olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Genç'ten CHP ile ilgili çok konuşulacak tespit

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP'nin HDP'leştiği yönündeki iddialar tartışılmaya devam ederken İstanbul İl Başkanlığına HDP ve Selahattin  Demirtaş hayranı bir ismin getirilmesi tartışmaları daha da alevlendirmişti. Bu akşam CHP'deki değişimle ilgili bir yorum yapan yazar Nihat Genç, isabetli bir tespitte bulundu.

CHP'deki zihniyet değişikliğine dikkat çeken gazeteci Nihat Genç, "Kurultayda Atatürk ve Demirtaş yarışsa Atatürk kaybeder" dedi. Gazeteci Nihat Genç katıldığı tartışma programında CHP'nin değişen delege yapısına değindi.

CHP'yi eleştiren Genç, "CHP'nin delege yapısı ortada , kurultayda Atatürk ve Selahattin Demirtaş yarışsa Atatürk kazanamaz'' dedi. 

CHP'nin ele geçirildiğini belirten Genç, "Kimdir Hüsamettin Özkan, 10 Aralık Harekati kimdir, 2. Cumhuriyetçiler kimdir, FETÖ'nün ilişkili olduğu Alptekinler kimdir ve bütün bunlarla ilişkili CHP'nin içindeki karasular kimdir bir söylesinler." dedi.

Yorumlar