Murat Sancak neden istifa etti?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ani bir kararla istifa etti

Google Haberlere Abone ol
Murat Sancak istifa etti

Adana Demirspor Kulübü'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kulübün Başkanı Murat Sancak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu. Sancak, hakemlere yönelik fiili müdahale ve açıklamaları nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından 5 ay hak mahrumiyeti ve 1 milyon lira ceza almıştı.

MURAT SANCAK'IN İSTİFA SEBEBİ

Sancak'ın istifa kararı, Trabzonspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından geldi. Başkan, "Çok değerli Adanademirspor taraftarları, bu kararı almak zorunda kaldım" diyerek duygularını ifade etti. Ayrıca taraftarlardan Korkmaz etrafında kenetlenmelerini ve takıma destek olmalarını istedi.

FUTBOL FEDERASYONU'NUN KARARI

Önceki hafta, Futbol Federasyonu Sancak'a, soyunma odası koridorunda hakemlere yönelik fiili müdahale ve açıklamaları nedeniyle 5 ay hak mahrumiyeti ve 1 milyon 78 bin lira ceza vermişti. Bu ceza, Sancak'ın istifa kararında önemli bir etken oldu.

METİN KORKMAZ'A DESTEK ÇAĞRISI

Sancak, görevi Korkmaz'a devrederken, "Sezon sonu nedenini ve niçinini açıklayacağım" dedi ve taraftarlardan Korkmaz'a gereken desteği verilmesi çağrısında bulundu. Sancak, takımın ligde kalacağına olan inancını ve bu süreçte yaşananlara karşı daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğini belirtti.

Yorumlar