Milli Piyango kazananlar ödemeleri nasıl alıyor?

Milli Piyango'dan ikramiye kazananlar ödemelerini nereden, bankalardan mı yoksa Milli Piyango İdaresi'nden mi alıyor soruları merakla cevap arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Milli Piyango kazananlar ödemeleri nasıl alıyor?

Milli Piyango'nun çevrimiçi ve fiziksel platformlarda yapılan ikramiye ödemelerine dair detaylı bilgiler açıklandı. Çevrimiçi kazananlar için otomatik hesap yüklemeleri ve banka transfer işlemleri, fiziksel bilet sahipleri için ise bayi ve belirli banka şubeleri üzerinden ödeme seçenekleri sunuluyor.

İNTERNETTEN MİLLİ PİYANGO OYNAYANLAR

www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden oynanan oyunlardan kazanılan ikramiyeler, oyuncuların Milli Piyango Online hesaplarına otomatik olarak yüklenmektedir. Oyuncular, bu ikramiyeleri çevrimiçi platformlar üzerinden banka hesaplarına kolayca transfer edebilirler.

İkramiye kazanan oyuncular, online platformlarımızdan birine giriş yaparak "Hesabım > Para Çekme" menüsü altından, bankanın IBAN numarasını ve çekmek istedikleri tutarı girerek, ikramiyelerini banka hesaplarına çekme talimatı verebilirler. İkramiye ödemeleri en fazla 5 iş günü içinde gerçekleştirilmektedir.

FİZİKSEL BİLET İKRAMİYE ÖDEMELERİ

10.000 TL'ye Kadar Olan İkramiyeler

10.000 TL'ye kadar olan ikramiye ödemeleri bayilerden alınabilir ve “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur.

10.000,01 TL – 250.000,00 TL Arasındaki İkramiyeler

Bu aralıktaki ikramiyeler, Türkiye Halk Bankası'nın 81 ilde yetkilendirilmiş 174 şubesinden ve Kıbrıs'ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alınabilir. İkramiye ödemeleri için "ikramiye bileti" alınması ve biletin aslı ile ibrazı gereklidir.

250.000,01 TL ve Üzerindeki İkramiyeler

250.000,01 TL üzerindeki ikramiyeler, Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent Şubesinden, 09:00 - 12:00 saatleri arasında ibraz edilebilir. “İkramiye bileti” alınmasına gerek yoktur.

ÖNEMLİ BİLGİLER VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili, ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması şartına bağlıdır.

23.387 TL üzerindeki ikramiyeler, %20 veraset ve intikal vergisine tabidir.

Yukarıdaki limitler, geçmiş dönem Sayısal Oyun İkramiyeleri ve terminalden alınan Milli Piyango biletleri için de geçerlidir.

İkramiye ödemesi için biletin tam ve güvenlik bilgilerinin okunur şekilde ibrazı zorunludur.

Yorumlar