MHP'den 21. Dönem Milletvekli olan Aksoy vefat etti

Isparta'dan 21. Dönem MHP Milletvekili ve Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.

Google Haberlere Abone ol
MHP'den 21. Dönem Milletvekli olan Aksoy vefat etti

Isparta'dan 21. Dönem MHP Milletvekili ve Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Gazi Aksoy, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Isparta'nın Çünür mahallesinde otomobiliyle seyir halindeyken kalp krizi geçirip orta refüjlere çıkarak aracı durdu. Vatandaşların 112 acil ekiplerine haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdaheleyi yaparak Tıp Fakültesi Hastanesi ambulansla sevk edildi ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Başhekimlik binasında gerçekleştirilen törene, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Numan Tamer ile Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, il protokolü, dekanlar, akademisyenler ve Isparta halkı katıldı.

Aksoy, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Aksoy’un cenazesi ikindi namazını müteakip Senirkent’te toprağa verilecek. CİHAN

Yorumlar