MHP İzmir adayı Taşer, sebze ve balık hallerini ziyaret etti

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, sabah erken saatlerde balık ve sebze hallerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir adayı Taşer, sebze ve balık hallerini ziyaret etti

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, sabah erken saatlerde balık ve sebze hallerini ziyaret etti. Hal esnafının sıkıntılarını dinleyerek, “İzmir’in hali hal değil. Yapacağımız ilk iş, İzmir’e emek verenlerin koşullarını düzeltmek olacak.” dedi.

Balık halinde konuşan Taşer, mağdur zihniyetinden uzak, çözüm ve üretken belediyecilik anlayışıyla şehri yönetecekleri söyledi. MHP’nin oylarının arttığını, bu sebeple AK Parti ile CHP’nin büyük bir telaş yaşadığını iddia ederek, "Aziz Kocaoğlu ve Binali Yıldırım, seçimin iki parti arasında geçtiği havası yaratmışlardı ancak sokakta insanlar her ikisinden de şikâyetçi. Artık vatandaş hizmet bekliyor. Yolsuzluklara isimleri karışanlar, bu kentin değerini de düşürüyorlar. Milliyetçi Hareket, hizmete aday. Kenti sömüren, tüketen değil, kent insanı için üreten belediyeye aday. Deniz kenti olan İzmir’in bu sektördeki potansiyeli belli ama gerekli yatırım yapılmıyor. İzmirliler artık siyasette kokmuş balık istemiyor. Yolsuzluktan, rüşvetten kokmuş siyasetçilere artık kimse inanmıyor." şeklinde konuştu. İzmir’in sanayi şehri olduğu kadar büyük bir tarım potansiyeli olduğunu da vurgulayan MHP adayı Taşer, "Bu kentin unutulan tarım zenginliğini tekrar ayağa kaldıracağız. Sanayi yatırımcılarına verilen önemi, çiftçimize de vereceğiz. Halk, bu zenginliği görmezden gelenlerin hesabını sandıkta soracak ve cezayı kesecektir." dedi. CİHAN

Yorumlar