'Mesir Macunu Festivali'ne desteğimiz fazlasıyla devam edecek'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen yıl UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne giren ve bu yıl 474.'sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne desteklerinin fazlasıyla devam edeceğini bildirdi....

Google Haberlere Abone ol
'Mesir Macunu Festivali'ne desteğimiz fazlasıyla devam edecek'

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen yıl UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne giren ve bu yıl 474.'sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne desteklerinin fazlasıyla devam edeceğini bildirdi.

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, yönetim kurulu üyeleri Timur Köksel, Alp Gül ve Güngör Çalışır ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ergün, 30 Mart’ta yapılan seçimlerde vatandaşların teveccühüyle tekrar bu makama seçildiklerini söyledi. Allah’ın sağlık, sıhhat içerisinde hizmet yapmayı nasip etmesini dileyen Ergün, “Manisa’nın adının duyurulması, tanıtılması noktasında önemli bir simge olan Mesir Festivalimizin 474.’sünü geride bıraktık. Her şeyden önce başkanlığınızda tüm yöneticilerinize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birliktelik önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek, devam eder. Desteklerimizi belediye olarak hep verdik, bundan sonra fazlasıyla vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık da çok güzel bir Mesir Festivali geçirdiklerini söyledi. Tanık, “Dernek olarak 60 yıllık tarihimiz boyunca sadece bu sevgi ve saygıyı istiyoruz. Sizler de bunu fazlasıyla verdiniz. Bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bunun böyle devam etmesini canı gönülden diliyoruz.” dedi. Böylesi büyük festivallerde ufak tefek aksaklıkların mutlaka olduğunu da dile getiren Tanık, “Bizim dernek olarak bir hatamız varsa kusura bakmayın. Bu vesileyle hem mesirimizin, hem de yeniden başkanlığa seçilmenizden dolayı tebrik etmek istedik. Desteklerinizden dolayı gerçekten, samimi bir şekilde çok teşekkür ediyorum. Zaten bu işin böyle olması lazım. Daha önceki dönemlerde de Manisa’nın şehremini ile bu işler yapılıyor. Çok fazla siyasileştirmeden, sosyal bir etkinlik olduğunu unutmadan herkesi kucaklamamız lazım.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar