Melih Gökçek odasını topladı, istifa geliyor iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in odasını topladığı ve istifa için açıklama yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek odasını topladı, istifa geliyor iddiası

Sonhaberler | Haber Merkezi 

AK Parti'deki değişim süreci kapsamında istifa edeceği belirtilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili hemen hemen her gün basında onlarca iddia yer alıyor. Bugün Hürriyet gazetesinde Gökçek ile ilgili iki ayrı iddia yer aldı. İddialardan birinde Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İstifa etmeyeceğini" söylediği ancak daha sonra yumuşadığı belirtildi. İkinci iddiada ise Gökçek'in makam odasını ve başkanlık konutunu toparladığı ve istifa hazırlığı yaptığı ileri sürüldü. 

İstifa edeceği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Dikmen'deki başkanlık konutu ve belediyedeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı iddia edildi.

Hürriyet'ten Deniz Gürel'in haberine göre, Gökçek son kez görüşmek üzere Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için Esenboğa Havalimanı'na gitti.

Erdoğan ile özel görüşme fırsatı bulamayan Gökçek'in, sadece ayak üstü sohbet ettiği belirtildi.  Gökçek'in daha sonra Dikmen'deki başkanlık konutu ve belediyedeki makam odasını da topladığı ifade edildi.

Yorumlar