Mehmet Şef esnaf lokantasından neden kovuldu, gerçekten kovuldu mu?

Mehmet Şef esnaf lokantasından neden kovuldu, gerçekten kovuldu mu, işin aslı nedir? Sosyal medyada viral olan görüntülerin aslı sonradan anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Şef esnaf lokantasından kovuldu iddiası

Mehmet Şef esnaf lokantasından neden kovuldu, gerçekten esnaf lokantasından kovuldu mu soruları bu aralar merakla soruluyor.

Mehmet Şef'in bir esnaf lokantasından kovulduğunu gösteren görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu. 

MasterChef'in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın gittiği bir esnaf lokantasından kovulduğu görüntüler sosyal medyada gündem olunca yaşanan olayın sebebi daha sonra anlaşıldı.

Mehmet Yalçınkaya'nın esnaf lokantasından kovulduğu anlar bir esnaf tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Şef Mehmet Yalçınkaya, arkadaşıyla gittiği esnaf lokantasında istediği yemeğin servis edilmediğini görünce, "Nereye geldik biz böyle, paramızla yemek yiyemiyoruz" diyerek lokantanın sahibine sitem etti.

Sosyal medyada yayınlanan videonun ardından işin aslı bambaşka çıktı. Görüntülerin Exxen’de yayınlanan ‘Esnaf’ isimli belgelese ait olduğu öğrenildi. Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Anadolu’nun esnafını anlattığı belgeselde, lokanta sahiplerinin istemediği müşteri tipini takip edip bir lokantaya girerek nelerin yaşanacağı gösterildi. 

Şef Yalçınkaya, sosyal deney yapmak için bunu gizli kameraya aldırmış. Mehmet Şefin sosyal deneydeki amacı da esnafın paraya şöhrete tamah etmediğini göstermekmiş.  Lokanta sahibinin tanıyamadığı Mehmet Şef olayın hemen sonrasında gerçeği açıklayıp lokanta sahibinin gönlünü aldı.

Yorumlar