Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları Mehmet Şef'in kendisi gibi ünlü oğlu için son dönemlerde merakla sorulan sorular oldu. Mehmet Şef'in ikisi gibi duran oğlu babasının izinden yürüyor. İşte emre Yalçınkaya biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya nam-ı diğer Mehmet Şefin oğlu Emre Yalçınkaya son dönemlerde sık sık magazin basınında gündem oluyor. Hem babasına olan tıpatıp benzerliği hem de babasının izinden gidiyor oluşu onu ister istemez gündeme getiriyor. Mehmet Şefin, Emre dışında bir oğlu ve bir de kızı daha var. Ancak onlar çok fazla gündeme gelmiyor. Emre Yalçınkaya ise yer yer magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Peki, Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

Mehmet Şefin iki oğlu var. Biri Utkan diğeri ise Emre.

Emre evin küçük oğlu olma avantajıyla daha ön plana çıkıyor. 

27 yaşında olan Emre Yalçınkaya 25 Ekim 1995 tarihinde dünyaya geldi. 

Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor
Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

 

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitim alan Emre, sonrasında babasının izinden gitmeye karar verdi.

Kendisini eğlenceli ve zıpır olarak tanıtıyor. Konuşkan ve girişken olduğunu söyleyen Emre, zor sinirlenirmiş fakat sinirlendiğinde ise kendisini tutamazmış.

Ayrıca arkadaş çevresinde dakikliği ve rahat tavırlarıyla biliniyor.

2020 yılının Haziran ayında Mehmet Yalçınkaya önderliğinde kurulan MYK Gastro Arena işletmesinde babasıyla birlikte yer alan Emre, burada genç yetenekleri başarılı şefler ile buluşturup bazı 'workshop' eğitimleri veren kurumun müdürlüğünü yapıyor.

Ayrıca iddialara göre Emre, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı ile geçtiğimiz aylarda nişanlanmış. Sosyal medyada özel hayatını paylaşmayan Emre Yalçınkaya, bu iddialar hakkında da bir açıklama yapmadı.

Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor
Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor

 

Emre, arkadaşının YouTube kanalında verdiği bir röportajda ise merak edilen bir soruyu daha cevapladı. 'Evde annesi mi babası mı yemek yapıyor? Mehmet Yalçınkaya, eşinin yaptığı yemeklere nasıl yorumlar yapıyor?' Emre soruyu 'Genellikle annem yemek yapar ama babam da keyfi yerinde olup işi de olmazsa güzel yemekler yapıyor. Ama biliyor ki annemin yemeğine 'Ya bu ne?' gibi yorumlarda bulunursa biliyor bir daha eve giremeyeceğini.' diyerek cevaplıyor.

UTKAN YALÇINKAYA KİMDİR?

2 Ocak 2002 doğumlu olan Utkan Yalçınkaya, oğlak burcu.

Yapı olarak Mehmet şefe en çok benzeyen kişi Utkan olabilir. Çünkü hem kendisi hem de çevresindekiler Utkan'ın her şeye sinirlendiğini ve asabi bir yapısı olduğunu söylüyor.

Kendisi babasının önderliğinde kurulan ve abisinin müdürü olduğu MYK Gastro Arena'da çalışmakta. Babasının izinden gitmek isteyen Utkan Yalçınkaya, başarılı bir şef olmak istiyormuş. Kız kardeşi Sude ile çektiği videoda kendisini bol bol anlatmış.

20 yaşında olan Utkan, mutfakta olmayı ve yemek yapmayı da çok sevdiğini söylüyor.

Utkan Taha Yalçınkaya'nın Instagram hesabına buradan, Emre Yalçınkaya'nın Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz!


 

Yorumlar