Medipol Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Medipol Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı törenle öğrencilerine diplomalarını verdi. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene; Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Medipol Üniversetesi Rektörü Prof.Dr. Sebahattin...

Google Haberlere Abone ol
Medipol Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Medipol Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı törenle öğrencilerine diplomalarını verdi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene; Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Medipol Üniversetesi Rektörü Prof.Dr. Sebahattin Aydın, üniversiteninin Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fahrettin Koca ve akademisyenler katıldı.

Bakan Avcı, törende yaptığı konuşmada öğrencilere günlük tutmalarını tavsiye etti. Avcı, "Ben bu kadar güzel bir mezuniyet töreni yaşayamadım. Bizim zamanımızda mezun olmak zordu. Bugün bir defter alın, günlük tutmaya başlayın. İlla kilitli bir defter olması gerekmez, herhangi bir defter de olur. Çok güzel bir gün yaşadığınız bugünden başlayarak günlük tutmaya çalışın. İleride inşallah bunları okuduğunuz zaman bu güzel günleri tekrar tekrar yaşamanıza vesile olur" dedi. Bakan Avcı, diplomalarını alan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sebahattin Aydın, ailelerin eğitimin vazgeçilmezliğine inandığını hatırlatarak evlatlarının bilgi ve eğitimle donanmış olarak iyi bir meslek sahibi olmaları için seferber olduklarını kaydetti.

Kadir Çöpdemir'in sunumuyla birer birer diploma alan öğrenciler sevinçlerini aileleri ile paylaştı. Bakan Avcı'nın da katıldığı hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler tören sonunda kep fırlattı.

CİHAN

Yorumlar