MasterChef Fatma Nur neden yok? Mehmet Şef açıkladı

MasterChef yarışmasının dün ve bugünkü bölümlerinde Fatma Nur'un olmaması seyircinin dikkatini çekti. Fatma Nur'un neden yarışmada olmadığı şeklindeki meraklı sorulara ise Mehmet Şef cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Fatma Nur neden yok? Açıklama geldi

MasterChef Fatma Nur neden yok, yarışmanın son bölümlerinde neden görünmüyor soruları seyircinin kafasını meşgul ediyor.

Yarışmanın favori isimlerinden biri olan Fatma Nur, dün ve bugünkü bölümlerde yok. Hal böyle olunca da seyirci merakla soruyor:

MASTERCHEF FATMA NUR NEDEN YOK?

MasterChef All Star yarışmasında ana kadro yarışı, 20. yarışmacıyla birlikte sona eriyor. Ancak 20. ve son oyunda MasterChef Fatma Nur Uçar yer almadı ve bu konuda Mehmet Şef açıklama yaptı. Başarılı performansıyla dikkat çeken MasterChef Fatma, 2022 sezonunda yarışmaya katılmış ve 10. sırada yer almıştı.

MasterChef Fatma Nur neden yok Mehmet Şef açıkladı
MasterChef Fatma Nur 

 

MasterChef All Star 2023 yarışmasında ana kadroya son bir isim daha ekleniyor. 2022 ekibi son kez mutfağa girdi. Fragmanda Mehmet Şef, Fatma Nur Uçar'ın stüdyoda olmadığını ve nedenini açıkladı. Mehmet Yalçınkaya, "Fatma Nur bugün bizimle olamayacak. Geldiği gün zaten bize bahsetmişti. Çok rahatsız olduğunu... Ailesine de çok sabırlar dileriz." şeklinde konuştu.

MasterChef Fatma Nur neden yok Mehmet Şef açıkladı
MasterChef Fatma Nur

 

PARMAĞINI KESMİŞTİ

Fatma Nur Uçar, şeflerin istediği tabağı hazırlarken enginarı rendelediği sırada parmağını kesti. Sol elinin baş parmağını derinden kesen Fatma Nur, ''Çok kestim parmağımı. Geç kalacağım. Her şeyim hazır'' diyerek ağlamaya başladı. Balkondaki arkadaşları Fatma Nur'a alkışlarla moral verdi. Parmağına pansuman yapılan Fatma Nur, yaşanan kaza sonrası vakit kaybetmesine rağmen, tabağını vaktinde ve eksiksiz hazırladı.

Fatma Nur Uçar'ın durumu ve ayrıntılar, bölümün ekrana gelmesiyle netlik kazanacak.

FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

Henüz 10 yaşındayken mutfağa girdiğini belirten Fatma Nur Uçar, 24 yaşında olan ve Fethiye'den katılan bir suşi şefidir. Fethiye'de bir otelde suşi şefliği yapmaktadır. Yarışma programında kendi biyografisini şu şekilde anlatmıştır:

MasterChef Fatma Nur neden yok Mehmet Şef açıkladı
MasterChef Fatma Nur

 

"Fethiye'de suşi şefi olarak çalışıyorum. Bu meslekte 10 yaşından beri yer alıyorum. Okula gittiğim zamanlarda bile boş zamanlarımı bu meslekte değerlendiriyordum. Babamı çok seviyorum, belki kızacak ama hiçbir zaman bu mesleği yapmamı istemedi. Hep karşı çıktı. Liseyi kazandım, aşçılık lisesini kazandım, ama göndermedi. Üniversitede aşçılık okumak istedim, bankacılık yazdırdı, bankacılık bölümünü kazandım. Babamla 1.5 yıl küs kaldım. Babama buradan özür diliyorum, seni gerçekten çok seviyorum. Babam benim en büyük idolümdür. Sonra aramız düzeldi. Ve bana tamam dedi, çünkü ona göre, eğer ben senden ayrı kalmayı 1.5 yıl boyunca göze alabildiysem, demek ki bu mesleği gerçekten seviyorum. Fethiye'ye gittiğimde hiçbir şeyim yoktu. Evim yoktu, sadece bir valizim vardı. Tolga şef, bana büyük destek verdi. O benim dostum, ağabeyim, kardeşim, her şeyim oldu. Zaten suşi mesleğini ondan öğrendim. Sonra babam dedi ki, eğer gerçekten bu işi yapabileceğine inanıyorsan kendini kanıtlaman gerekiyor. Bu yüzden bir an düşündüm ve bu programa başvurdum. Şu anda Fethiye'de tek başıma yaşıyorum."

MasterChef Fatma Nur neden yok Mehmet Şef açıkladı
MasterChef Fatma Nur

 

Yorumlar