MasterChef Çağatay ne oldu, ne nöbeti geçirdi, hastalığı nedir?

MasterChef Çağatay'ın yarışmaya veda etmesinden sonra seyirci ne olduğunu merak etmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya ara veren Çağatay, dün akşamki bölümde yarışmaya veda etti. Hastalığı nedeniyle ayrılan Çağatay'ın vedası yarışmacıların üzülmesine neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Çağatay ne oldu, ne nöbeti geçirdi, has

Masterchef All Star yarışmacılarından Çağatay Akgül, rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerdeki bölümde stüdyodan ayrılmak zorunda kalmıştı. MasterChef All Star 77. bölümünde şeflerin karşısına yeniden çıkan Akgül, yarışmadan sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Peki, MasterChef Çağatay ne oldu, ne nöbeti geçirdi, hastalığı nedir?

MASTERCHEF ÇAĞATAY NE OLDU HASTALIĞI NEDİR?

Tedavi süresicinin devam ettiğini dile getiren Çağatay, çekilme isteğini; "İyi olmaya çalışıyorum, tedavim devam ediyor şu an. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Sırtımdaki omuriliklerim birinde ağır bir dezenformasyon kas zedelenmesi oluşmuş. Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyor. Eğilip büküldüğüm zaman nefes darlığı yaşıyorum. Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum. Aynı zamanda onun ağrısını çekiyorum. Bu sebeple burada bulunamadım. Çok özür diliyorum sizden de. Bu sebepten dolayı çok teşekkür ediyorum ama hiçbir şekilde hareket edemiyorum. Kendimi riske atabilecek her hamleden kaçınmak istiyorum, anlayışınıza sığınıyorum." sözleriyle duyurdu.

MasterChef Çağatay ne oldu, ne nöbeti geçirdi, hastalığı nedir?
MasterChef Çağatay 

 

Masterchef Çağatay, 72. bölüm başında henüz oyuna başlamadan önce "Şef, geçen Azerbaycan'da bir rahatsızlık yaşadım. Onun devamı var şu anda. Durmakta zorlanıyorum. Gün boyu devam edecek gibi. Ciddi anlamda baklavadan sonra anladım ayakta dahi duramıyorum." demişti.

İLK AÇIKLAMAYI SOMER ŞEF YAPMIŞTI

Somer Şef ise daha önceki bölümlerde Çağatay hakkında şu açıklamayı yapmıştı; "Çağatay doktor muayeneye gitti. Bugün aramızda olmayacak. Yarın için durumuna bakacağız. Doktor raporuna bakacağız. Ayakta duramayacak kadar ciddi bir ağırısı var, siz de gördünüz. Her şeyin önemlisi sağlık. Bir bakalım rapor nasıl gelecek, doktoru ne diyecek. Muayeneden sonra gelen karara göre biz de doktorun kararı çerçevesinde kendi kararımızı vereceğiz hep beraber."

JÜRİ VEDASINI SAYGIYLA KARŞILADI

Somer Şef ise şu ifadelleri kullandı; "O zaman bu yarışmadan çekilmek istediğin anlamına geliyor. Bizim de buna saygı duymaktan başkta yapabileceğimiz bir şey yok." Kendine iyi bak önemli olan sağlığın, geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

MasterChef Çağatay böylelikle sağlık durumu nedeniyle MasterChef All Star yarışmasından çekilerek veda etti.

MASTERCHEF ÇAĞATAY KİMDİR?

Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu oln Çağatay Akgül, İtalya'da stajını tamamlamıştır ve 8 yıldır aşçılık yapmaktadır. Mesleğe tatlı yaparak başladığı için, tatlı yapmayı çok sevdiğini ifade eden Çağatay Akgül, 25 yaşındadır.

Yorumlar