MasterChef 20. yarışmacı kim oldu? MasterChef dün akşam kim kazandı?

MasterChef All Star 20. yarışmacı dün akşam yapılan yarışmayla birlikte belli oldu. Dün akşam kimin kazandığı yarışmayı kaçıranlar tarafından merak ediliyordu.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef 20. yarışmacı kim oldu? MasterChef dün

MasterChef All Star yarışmasının 20. yarışmacısı belli oldu. Dün akşam yapılan yarışmanın son etabında ilk 20 arasına giren isim de netleşmiş oldu. Peki, MasterChef 20. yarışmacı kim oldu?

MASTERCHEF 20. YARIŞMACI 

MasterChef All Star programının son bölümünde ana kadroya giren 20. yarışmacı belirlendi. TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 6 Temmuz tarihli bölümünde yarışmacılar final eleme turunda bir kez daha karşılaştı. Zorlu turun ilk aşamasında Paris Brest tabağını en iyi şekilde hazırlayan dokuz yarışmacı, Barış, Dilan, Vural ve Şule dışında, yaratıcılık turuna yükseldi. İkinci turda ise finale Tayfun, Melih ve Tolga kaldı. Şeflerin kararıyla MasterChef All Star kadrosuna seçilen isim Tolga oldu.

MasterChef 20. yarışmacı kim oldu? MasterChef dün akşam kim kazandı?
MasterChef 20. yarışmacı kim oldu? 

 

MasterChef All Star yeni sezon heyecanı devam ediyor. İlk turda, 2022 yılı yarışmacıları Paris Brest tatlısını hazırlamak için tezgah başına geçti. Mehmet, Danilo ve Osman Şef, yarışmacılara tam 50 dakika süre verdi.

Şeflerin verdiği süre sonunda yapılan tabak değerlendirmesiyle Barış, Dilan, Vural ve Şule dışındaki dokuz yarışmacı ikinci tura yükseldi. Şefler, değerlendirmelerini paylaşarak tüm yarışmacıların başarılı olduklarını belirtti.

Gecenin ikinci ve son aşamasında, şefler bu kez yarışmacılardan dana fileto ve armutla yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Süre tam olarak 45 dakika olarak belirlendi.

Süre sonunda şefler, yemeklerin tadına baktıktan sonra başarılı olan yarışmacıları öne çağırdı. Finale Tayfun, Melih ve Tolga kaldı ve en iyi tabağı yapan yarışmacı olarak Tolga seçildi. Böylece MasterChef All Star'ın 20. yarışmacısı Tolga oldu.

MASTERCHEF ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER OLDU?

MasterChef All Star programının ana kadro yarışmacı seçimleri dördüncü haftada da devam etti ve ilk 20 yarışmacı belirlendi. Bu isimler şunlardır: Güzide, Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray, Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Büşra, Ayaz, Gamze ve son olarak Tolga.

Yorumlar