Meksika değil Manisa! Dört genç başlarından vurulmuş halde bulundu

Manisa'da meydana gelen olay her yıl binlerce insanın sokaklarında başlarından vurulmuş halde bulunduğu Meksika'yı hatırlattı. Aynı lisede okudukları öğrenilen 4 genç başlarından vurulmuş halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Dört genç başlarından vurulmuş halde bulundu

Manisa'da duyanları hayretler içerisinde bırakan cinayetler Meksika'yı hatırlattı. Hemen hemen her gün onlarca kişinin mafya tarafından öldürülerek sokaklara atıldığı Meksika'yı andıran olay Manisa'da yaşandı. Dört genç başlarından vurulmuş halde bulundu. Gençlerin aynı liseden mezun oldukları öğrenildi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi Akçeşme mevkiinde alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen olayda, 4 kişi başlarından vurularak öldürüldü.

Kestelli Mahallesi Bintepeler Atçeşme mevkisinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, art arda silah sesi duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bir otomobilde 4 genci başlarından silahla vurulmuş olarak buldu.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

Araştırmada öldürülen gençlerin 22-24 yaşlarında ve aynı liseden arkadaş oldukları ve pompalı tüfekle vuruldukları belirlendi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından 4 kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bölgeye gelen Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan olay yerinde ekiplerden bilgi aldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

dekan muhtemelen AŞK cinayetidir