Malatya’nın altın çocukları ödüllendirildi

Malatya Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu ve Turgut Özal Okulları’nda 2013-2014 eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi....

Google Haberlere Abone ol
Malatya’nın altın çocukları ödüllendirildi

Malatya Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Rahime Batu ve Turgut Özal Okulları’nda 2013-2014 eğitim sezonu boyunca ülke, bölge ve il çapında, düzenlenen farklı branşlardaki yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Bir otelde gerçekleştirilen ödül törenini televizyonu editörü ve haber spikeri Asım Yıldırım sundu. Törene öğrenci, öğretmen, velilerin yanı sıra birçok işadamı ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen törende konuşan Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer, gelenekselleştirmeyi hedefledikleri ödül töreniyle marifetli öğrencilere iltifat etme imkanı bulduklarını ifade etti. Modern eğitim teknikleriyle ülkesine faydalı, mütevazı, çalışkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirme çabası içinde olduklarını belirten Göçer, özverili eğitimciler ve teknoloji destekli eğitimle ciddi başarılar elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Göçer, şöyle devam etti: “Başarının artması için önemli parametrelerden birinin de ödüllendirme olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple Bir yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler, ulusal ve uluslararası yarışmalar, liselere ve üniversiteleri giriş sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendiriyoruz onları bin bir fedakârlıkla eğiten öğretmenlerimizi ve her türlü desteği veren velilerimize teşekkür ediyoruz. Bana göre her öğrenci ödüle layıktır ama misal olması için yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimizi törenle ödüllendiriyoruz."

Beşer Eğitim Kurumları olarak 1991 yılından bu yana 23 senedir eğitim hizmeti sunduklarının altını çizen Göçer, “Bana göre dünyanın en önemli işi, kaliteli ve erdem sahibi insanlar yetiştirmektir. Çünkü dünya ciddi buhranlar yaşamakta. Özellikle 1 yıldır dünya ve ülkemizin yaşadığı sıkıntılar bizde ‘daha fazla hizmet etmeliyiz, fedakârlık yapmalıyız’ düşüncesini oluşturdu. Bu yıl Malatya insanı bize bir başka sahip çıktı. Nedendir bilmiyorum Ben 3 yıldır bu görevde Malatya’da bulunuyorum. İki senedir gerçekleştiremediğimiz erken kayıt sayısına bu sene şuan ulaşmış bulunuyoruz. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar