Lucifer 5. Sezon'da bir gelişme var mı, ne zaman?

Netflix dizilerinden birisi olan Lucifer 5. Sezon ne zaman başlıyor, dizinin hayranları merakla yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor.

Google Haberlere Abone ol
Lucifer 5. Sezon'da bir gelişme var mı, ne zaman?

İnternet üzerinden dizi, film ve belgesel yayın yapan Netflix'in en çok izlenen dizilerinden birisi de Lucifer olmuştu. İlk dört sezonu dolu dolu geçen dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin hayranları sık sık Lucifer 5. Sezon ne zaman başlıyor? şeklinde soruyor. Lucifer'ın ne zaman başlayacağıyla ilgili Netflix'ten açıklama geldi. Ancak açıklamada net bir tarih henüz maalesef verilmedi. 

Son olarak Netflix'in resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada, "Müjde: Yeni Bir Sezon Yakında Yayında" denildi. Ancak Lucifer'ın yeni sezon tarihi net olarak paylaşılmadı.

Lucifer ilginç konusuyla dikkat çeken bir dizidir. Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan şeytan, Los Angeles'a yerleşir, bir gece kulübü açar ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurar. Dizinin ilk bölümünde, eski bir tanıdığının vahşice öldürülmesinin ardından, şeytan tüyü taşıyan Lucifer katillerden intikam almaya yemin eder ve beklenmedik bir müttefik edinir.

5. SEZON İKİ AŞAMADA YAYINLANACAK

Log.com.tr sitesinin haberine göre Lucifer 5. sezon iki kısım halinde yayınlanacak Bu soruya dizinin yaratıcısı Ildy Modrovich cevap veriyor. “Farklı farklı şekillerde!” diyor Modrovich. “Bazen hikayeyi çözmeye çalışırken birden beliriyor. Diğer zamanlarda senaryo noktasına kadar seçememiş oluyoruz. Senaryo noktalansa bile hangisinin en iyi cümle olduğuna karar veremediğimiz oluyor. Bu durumda oylama yapıyoruz. Yapmaya çalıştığımız şey hem bölümü özetleyecek hem de spoiler vermeyecek bir cümle seçmek.” diyen Modrovich, sürecin nasıl işlediğini anlatıyor.

Bölüm isimleri özellikle final sezonu için bu yüzden ayrıca önem taşıyor. Çünkü spoiler vermese de küçük ipuçları içeriyor. Lucifer 5. sezon tarihi hala belli değil. Dizinin 16 bölümle final yapması bekleniyor. Ancak kulisler şimdilerde 6. sezon ihtimaliyle çalkalanıyor.

6. sezon hakkındaki tüm gelişmeleri buradaki haberimizden okuyabilirsiniz. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

LUCIFER'IN ÖNCEKİ SEZONLARINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Lucifer 4. sezon 1. bölüm özeti: Lucifer ve Chloe öldürülen bir denetmen ile çıplaklar kampı arasındaki bağlantıyı bulmaya çalışırken, Amenadiel beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlar.

Lucifer 4. sezon 2. bölüm özeti: Chloe ve Lucifer, bir realite şovunun setinde gerçekleşen cinayeti araştırır. Peder Kinley, planını uygulamaya koyar. Amenadiel, nereye ait olduğunu sorgular.

Lucifer 4. sezon 3. bölüm özeti: Eski bir çete üyesinin öldürülmesi, çok daha karanlık bir suçu maskeler. Lucifer, Chloe'nin bir yalanını yakalar. Dan ve Maze yoldan çıkar. Linda, anneliğe hazırlanır.

Lucifer 4. sezon 4. bölüm özeti: Lucifer ve Chloe, bir mücevher tasarımcısı cinayetini birbirlerinin yardımı olmadan çözmeye çalışır. Lucifer, eski aşkıyla tekrar görüşmeye başlar.

Lucifer 4. sezon 5. bölüm özeti: Bir klasik araba koleksiyoncusunun öldürülmesinin ardından, Lucifer ve Chloe katilin peşine düşer. Aynı zamanda, ilişkilerini düzgünce bitirmeye çalışırlar.

Lucifer 4. sezon 6. bölüm özeti: Lucifer ve Chloe öldürülen bir denetmen ile çıplaklar kampı arasındaki baplantıyı bulmaya çalışırken, Amenadiel beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlar.

Lucifer 4. sezon 7. bölüm özeti: Eve, erkeğinin meslek hayatında daha aktif rol almaya karar verir. Bu sırada Lucifer özüne döner, Amenadiel ise ailesi için mücadele eder.

Lucifer 4. sezon 8. bölüm özeti: Lucifer ve Chloe, bir öğretmen cinayetini soruşturur. Bu sırada Lucifer, Eve'i onu terk etmeye ikna etmek için fazla ileri gider. Amenadiel, bir gencin akıl hocası olur.

Lucifer 4. sezon 9. bölüm özeti: Lucifer'ın yaşadığı sözde tezahür Chloe'yi endişelendirir, ancak onu asıl korkutan Lucifer'ın geçirdiği fiziksel dönüşümdür. Maze, Eve'e cesaret veren bir konuşma yapar.

Lucifer 4. sezon 10. bölüm özeti: Ölüm saçan iblisler Los Angeles'ta başıboş dolanırken, Lucifer'ın kaosu yatıştırması ve en çok değer verdiği insanları koruması

Yorumlar