Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule karakteri gerçekte kim?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule kim gerçek adı nedir, kaç yaşında aslen nereli, sorularının yanıtı diziyi severek izleyen vatandaşlar tarafından izleniyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule karakteri gerçekte kim?

Kuzey Yıldızı Şule kimdir, Kuzey Yıldızı Şule Mollaoğlu kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında aslen nereli, sorularının yanıtı diziyi severek izleyen vatandaşlar tarafından izleniyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule kimdir?

Kuzey Yıldız İlk Aşk dizisine Zeynep Koltuk, Şule Mollaoğlu adıyla katıldı. Eşi Kuzey Mollaoğlu ve kızları, Feride, Gökçe ve Mine'yi bırakarak başkasıyla kaçan bir anneyi canlandıran Şule, son bölümde birbirlerine aşklarını itiraf eden Kuzey ve Yıldız'ın karşısına dikildi. Eski eşi Kuzey'i geri kazanmak için uğraşacak olan Şule, Yıldız'ı karşısına almak durumunda kalacak. 

Şule Mollaoğlu'nun dönüşüne şüphesiz en çok sevinen kişi Gökçe Mollaoğlu oldu. Ancak diğer kardeşler Feride Mollaoğlu ve Mine Mollaoğlu durumundan hiçte sevinmişe benzemiyorlar. Çünkü anelleri onları babalarını bırakarak başka bir adamla kaçtı. Ve babaları onun yüzünden borç batağına sürüklendi. Şule Mollaoğlu'nun eşi Kuzey'i kazanması çok zor görünüyor. Ancak, kızlarını kazanması için çok uğraşması gerektiği görülüyor.

Kuzey Yıldızı Şule kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule karakteri gerçek adı

ZEYNEP KOLTUK KİMDİR

Koltuk 38 yaşındadır.

Zeynep Koltuk 1,71 boyundadır.

1981 yılından İstanbul'da dünyaya gelen Zeynep Koltuk başarılı bir oyuncudur. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi, ardından aynı üniversitenin Tiyatro Bölümünden mezun olan Zeynep Koltuk'un babası pilot Şener Koltuk'tur.

Spikerlik, diksiyon ve sunuculuk eğitimi alana Koltuk bir süre program hazırlayıp sunduktan sonra asıl mesleği olan oyunculuğa geri döndü. Zeynep Koltuk ilk kez 2007 yılında Kod Adı Kaos dizisinde sonrasında Bizim Evin Halleri, Adanalı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Ezra isimli dizilerde rol almıştır.

Kafalara Adanalı dizisindeki Yavuz komiserin eşi Yunan asıllı Maria olarak kazınan Zeynep Koltuk son olarak sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile ekranlara geri döndü.

Kuzey Yıldızı Şule kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule karakteri gerçek adı

 

Yorumlar