Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe gerçekte kim?

Kuzey Yıldızı Gökçe kim Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe karakterini kim canlandırıyor, aslen nereli, kaç yaşında, gibi soruların yanıtı ekranların sevilen dizisini izleyenler tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe gerçekte kim?

Kuzey Yıldızı Gökçe Mollaoğlu kimdir, Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe Mollaoğlu karakterini kim canlandırıyor, aslen nereli, kaç yaşında, gibi soruların yanıtı ekranların sevilen dizisini Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ı izleyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kuzey Yıldızı Gökçe kimdir, Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe karakteri kimdir?

GÖKÇE MOLLAOĞLU KİMDİR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Gökçe Mollaoğlu, Kuzey Mollaoğlu'nun üç kızından biridir. Kuzey'in en şımarık kızlarından biri olan Gökçe, annesi Şule Mollaoğlu'nun tarafını tutan tek kişidir. Kendilerini terk eden anneleri Şule Mollaoğlu ile kendilerini terktettiğinden beri görüştüğü ortaya çıkan Gökçe, babası ve kardeşlerinden tepki almıştı. Daha sonra babasını ve kardeşlerini terk ederek annesinin yanına gitmeye karar veren Gökçe, şoför Osman'ın havalimanına gelerek kendisini ikna etmesi sonucu gitmekten vazgeçmiş ve geri dönmüştür. Yıldız ile ilk tanıştığından beri yıldızı barışmayan Gökçe annesi ile babasının barışmasından yana olduğu için Yıldız'ın babası ile ilişkisi olmasını onaylamayan tek kişidir. Gökçe annesinin Yıldız ile mücadelesinde en büyük destekçisi olacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterini Berfin Nilsu Aktaş canlandırıyor.

Kuzey Yıldızı Gökçe kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe karakteri gerçekte kimdir?

BERFİN NİLSU AKTAŞ KİMDİR?

"Geleceğin Starı" programı ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile tanıdığımız Berfin Nilsu Aktaş 1998 yılında dünyaya geldi. 

Aslen Ankara’lı olduğu bilinen 21 yaşındaki güzel oyuncu annesinin ortanca kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 de çekilen Çetmen Mobilya reklam filminde yaşayan güzel oyuncu, en son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe Mollaoğlu olarak karışımıza çıkıyor. Oyunculuğu çok sevdiği bilinen ve yeteneğinin oyunculukta olduğu bilinen Berfin Nilsu Aktaş, Yetenek Evi kursunda hayali olan oyunculuk dersleri almıştır.

Sevilen oyuncu Berfin Nilsu Aktaş’ın yeteneğinin ve güzelliğinin fark edilmesi ise 2018 de katılığı Geleceğin Starı yarışması ile olmuştur. Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın juri koltuğundan oturduğu ve Müjde Uzman'ın sunduğu Geleceğin Star'ı yarışmasına katılan Berfin Nilsu Aktaş Geleceğin burada Ferit Aktuğ’un takımında yer almış özellikle Ferit Aktuğ’un en başarılı bulduğu oyunculardan biri olmuştu.

Kuzey Yıldızı Gökçe kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe karakteri gerçekte kimdir?

Sevgililer Günü isimli skeçte canlandırdığı Su karakteri ile tanıdığımız  ve vatandaşlar tarafından da çok sevilen bu kararkter sonrasında Geleceğin Starı yarışmasının ilk bölümünde oynadı.

Burada güvenlikçi ve Cankurtaran skeci ile çok dikkat çeken Aktaş, şimdi ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile ismini duyurdu.

Berfin Nilsu Aktaş Kaç Yaşındadır?

1998 doğumlu olan Berfin Nilsu Aktaş 21 yaşındadır.

Berfin Nilsu Aktaş’ın Sevgilisi Kimdir?

Magazin dünyasında görülen son haberlere göre, Berfin Nilsu Aktaş’ın bilinen bir sevgilisi yoktur.

Kuzey Yıldızı Gökçe kimdir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe karakteri gerçekte kimdir?

 

Yorumlar

Fatmasu Akgün gökçe filmde neden yok