Kuzey Yıldızı dizisi nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor, çekimlere nerede yapılıyor? Kuzey Yıldızı dizisinin çekildiği yerin yeşilliği, manzarası ve muhteşem güzelliği ister ister istemez bu güzel yerin neresi olduğunu merak ettiriyor. Peki, Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor?

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı dizisi nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor, çekimlere nerede yapılıyor? Muhteşem manzarası, yeşil doğası ve yüksek dağlarıyla dikkat çeken Kuzey Yıldızı'nın çekildiği yerin neresi olduğu merak ediliyor.

Show TV'de geçtiğimiz 14 Eylül 2019 Cumartesi akşamı yayın hayatına başlayan ve boşrrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin nerede çekildiği merak konusu olmuştu. 

Vatandaşlar tarafından çokça merak edilen soruların yanıtı aranırken dizi yayınladığı günden bu yana büyük başarılar elde ederek en çok sevilen dizilerden biri haline geldi. Özellikle vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle izlenen dizinin doğa harikası çekim alanları da merak ediliyor.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Kuzey Yıldızı İl Aşk dizisinin başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı, dizinin oyuncu kadrosunda Ecem Çalhan, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Toygan Avanoğlu, Yasemin Hadivent, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Zeynep Kankonde, Merve Şen ve Zeynep Koltuk yer alıyor. Zeynep Koltuk diziye en son katılan oyuncularda biri. Dizide baş karakterlerden Kuzey'in eşini canlandıran Şule olarak karşımıza çıkıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Show TV’de başlayacak Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın çekildiği yer güzelliğiyle seyircinin dikkatini çekiyor.

Seyirci doğal olarak dizinin nerede çekildiğini merak ediyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin en çok merak edilenlerinden biride dizinin nerede çekildiği konusuydu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ana çekim alanı Ordu iline bağlı Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'ndadır.

Öte yandan dizinin çekim alanı sadece bir ille sınırlı değildir. Karadeniz'in muhteşem doğasını kullanmayı bilen dizinin yapım ekibi çekimlerini Ordu iline bağlı Perşembe Yaylası’nda, Taşbaşı Obası-Yaylası’nda, Teleferik ve Gölköy’de de devam ettiriyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?

YILDIZ KADIOĞLU (ASLIHAN GÜNER) KİMDİR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncuları Yıldız karakterini canlandıran Aslıhan Güner ile Kuzey karakterini canlandıran İsmail Demirci'dir.

Yıldız kimdir? Köprünün üstündeki iki inatçı keçiden diğeri… O köprüyü yıllardır bırakmayan, hep köprünün diğer ucundan bir gün çıkıp gelecek olan Kuzey’i bekleyen Yıldız, otuzlu yaşların ortasında alımlı, inatçı, tuttuğunu koparan bir kadındır. Kuzey’in dönüşüyle, Yıllardır pas tutmuş olan pusulası Kuzey’ini bulmuş olsa da o, yirmi yıl önceki genç kız değildir. Aşkı nasıl ki küllenmediyse, öfkesi de küllenmeyecektir.

Kuzey Yıldızı Yıldız
Aslıhan Güner

 

Aslıhan Güner Kimdir? 17 Aralık 1987’de dünyaya gelen Aslıhan Güner, çocukluk yıllarından itibaren hayalini kurduğu oyunculuğa Barış Manço Kültür Merkezi’nde gördüğü eğitimle adım atmıştır.

Aslıhan Güner’in henüz 16 yaşındayken The İmam filmi ile başlayan ekran macerası, Selena, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş: Ertuğrul ile devam etti. Güner, The İmam, Sümela’nın Şifresi, Moskova’nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza adlı sinema filmleriyle beyazperde de başarısını ortaya koydu.

Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu’da da çok geniş bir kitlesi bulunan ünlü oyuncu, şu sıralar Ordu’da çekilen ve Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Kuzey Yıldızı’ dizisinde başrolde yer almaktadır.

KUZEY MOLLAOĞLU (İSMAİL DEMİRCİ) KİMDİR?

Kuzey Mollaoğlu kimdir? Köprünün üstündeki iki inatçı keçiden biri, bir evin bir oğlu, yakışıklı, mert, gözü kara bir adamdır. Şimdi, yıllar sonra memleketine, terk ettiği kadının topraklarına geri dönmüştür. Hem kızlarıyla, hem kendine kendine sırt çevirmiş köylüyle uğraşırken bir de Yıldız’ın gazabından koruyabilecek midir kendini?

Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor?
İsmail Demirci

 

İsmail Demirci kimdir? 1984 yılında Ankara’da doğan İsmail Demirci, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında Cemal Şan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Türkan’’ dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçtikten sonra, ‘’Anneler ile Kızları’’, ‘’Mor Menekşeler’’, ‘’Ben Onu Çok Sevdim’’ ve ‘’Kurtlar Vadisi Pusu’’ projelerinde adından çokça bahsettirdi. Daha sonra ‘’Reaksiyon’’ dizisiyle kariyerinde bir dönüm noktası yakalayan Demirci, daha sonrasında ‘’Fabrika Kızı’’, ‘’Serçe Sarayı’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl Kösem’’, ‘’Babamın Günahları’’ ve ‘’Mehmed: Bir Cihan Fatihi’’ gibi birçok diziyle ekranlarda boy gösterdi. En son 2018 yılında Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Merve Çağıran’la paylaştığı ‘’Çarpışma’’ dizisinde Galip karakterine hayat verdi.

Sinemada ilk olarak, 2014 yılında ‘’Tut Sözünü’’ filminde yer aldıktan sonra, 2016 yılında ‘’Babaların Babası’’ filminde ve 2017 yılında yönetmenliğini Barış Kırımşelioğlu’nun üstlendiği ‘’Posta Kutusu’’ filminde yer almış ve performansıyla Krajina Festivali’nde “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştır.

SEFER KADIOĞLU (TOYGAN AVANOĞLU)

Sefer Kadıoğlu kimdir? Yıldız’ın abisi olan Sefer, nam-ı diğer Sefer Reis, Karadeniz’in hırçın dalgalarının, gözü kara efendisi; bir türlü rahat bırakmadığı Yıldız’ın abisi, babası Kadı Yaşar’ın veliahtıdır. Bastığı yeri deprem gibi titretir, öfkesiyle kasırgalar yaratır, attığı tokatla insanı erozyona uğratır. Tabii şu hayatta iki kişiye kolay kolay geçmez dişi. Bunlardan ilki, biricik karısı, diğeri de kardeşi Yıldız’dır. 

Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor?
Toygan Avanoğlu

 

Toygan Avanoğlu kimdir? 19 Ocak 1979'da İstanbul’da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl,Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü,Hanım Köylü,Yeni Gelin,Meleklerin Aşkı dizilerinde rol aldı.

2019 yılında Geçmiş Olsun,Hababam Sınıfı Yeniden ve Aslı Gibidir adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Yol Arkadaşım,Ayla,Deli Aşk,Hayati Tehlike ve Kedi Özledi filmlerinde de rol aldı.

 

Yorumlar