'Kurtuluşumuzun 96. yıl dönümünü kutlamaktan dolayı heyecan içindeyiz'

KOOP-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
'Kurtuluşumuzun 96. yıl dönümünü kutlamaktan dolayı heyecan içindeyiz'

KOOP-İŞ Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Toğrul, geçmişi şan ve şerefle dolu olan, mertlik, yiğitlik sembolü güzel Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü kutlamanın sevinç, heyecan ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Toğrul, “Türk Milleti, vatanı ve devletiyle bölünmez bir bütündür. Erzurumlu, tarihi boyunca vatanına yönelen tehditlere canı pahasına karşı koymuş, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Dadaşın bu üstün karakteri sonsuza dek vatanın birlik ve bütünlük sigortası olmaya devam edecektir. Halkımızın özgüveninin eseri olan, azmin, gayretin, fedakarlığın, vatanperverliğin, cesaretin bir işaretini sunan; bizi biz yapan milli ve manevi değerlerin neler yapabileceğini, en umutsuz anda yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile bütünleşen mazlum ve mağdur bir milletin dini, imanı, namusu, vatanı ve tarihi uğruna neleri göğüsleyebildiği ve bugünde göğsümüzü kabartan bu tarihi günü bize sunan şehitlerimizi ve büyüklerimizi saygı ile selamlıyor, Erzurumumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılını kutluyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar