Kudüs Fatihi kim oynuyor?

Kudüs Fatihi dizisinde Selahaddin Eyyübi karakterinin kim tarafından canlandırılacağı merakla bekleniyordu; beklenen haber geldi.

Kudüs Fatihi dizisinde Selahaddin Eyyübi'yi kimin oynayacağı uzun zamandır merakla bekleniyordu. Beklenen haber geldi. 

KUDÜS FATİHİ KİM OYNUYOR?

Dizide Selahaddin Eyyübi karakterini ünlü oyuncu Uğur Güneş oynuyor. TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun büyük başarısının ardından, izleyicilere yeni bir tarihi efsane sunuluyor: "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi". Asırlar önce mukaddes şehir Kudüs'ü işgalin pençesinden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini, büyük bir prodüksiyonla ekranlara taşıyan bu dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Kudüs Fatihi

Dizinin ilk tanıtımında, başarılı oyuncu Uğur Güneş'in performansı ve "Cihan’a adalet Kudüs’e hürriyet" söylemi dikkatleri üzerine topladı. Bu etkileyici yapımda Uğur Güneş ve Dilin Döğer başrollerde yer alırken; Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici ve Seda Yıldız gibi değerli isimler de kadroda yer alıyor.

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"nin yapımını Akli Film gerçekleştirirken, projenin tasarımında Emre Konuk'un imzası bulunuyor. Dizinin yönetmenliğini Sedat İnci yaparken, hikayenin kaleminden dökülen senaryoyu Serdar Özönalan yazıyor. Yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan bu diziden büyük bir beklenti içerisindeyiz.