Kuaförüm Sensin Dilek kimdir, beli kaç santimdir?

Kuaförüm Sensin Dilek kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İnce beliyle yarışmaya katıldığında herkesi şaşırtan Dilek, yarışmada Bilal ve Buse ekibini seçmişti. Peki, Dilek kimdir? Beli kaç santimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Dilek kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasına iki hafta önce modelist olarak katılan Dilek kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Beli kaç santimdir? Kuaförüm Sensin Dilek, ince beliyle görenleri hayerete düşüren isim olmuştu. Belinin inceliği anormal bir şekilde olan Dilek'in bu görüntüsü şaşkınlıkla izlenmişti. Hatta yarışma ilk katıldığında jüri heyeti de hayretler içinde kalmıştı. İşte Kuaförüm Sensin Dilek hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Kuaförüm Sensin Dilek
Kuaförüm Sensin Dilek 

 

Show TV'de yayınlan Kuaförüm Sensin'in 50. haftası 23 Mart Pazartesi günü Best Of formatıyla başladı. 245. bölümü ile ekranlara gelen programın yarışmacıları kadar modelistleri de sürpriz isimlerden oluştu. O modelistlerden birisi de Dilek Kaya oldu. Peki, Dilek Kaya kimdir?

KUAFÖRÜM SENSİN DİLEK KİMDİR?

Dilek Kaya Kuaförüm Sensin yarışmasına katıldığı ilk anlardan itibaren jüri üyeleri dahil olmak üzere herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.

Dilek Kaya 1987 yılında İstanbul'da doğdu. 32 yaşında olan Dilek Kaya evli ve 2 çocuk sahibidir.

Cevabı en çok merak edilen soru olan "Beli kaç santimdir" sorusunun cevabı 55 santimdir. Evet Kuaförüm Sensin Dilek'in beli 55 santimdir. Bu özelliğiyle Türkiye'nin en ince belli modeli unvanını taşıyor.

Meslek lisesinde gıda teknik servis bölümünden mezun oldu. 

İş dünyasına 16 yaşındayken atılan Dilek Kaya, büyük bir caterin şirketinde stajla iş hayatına atıldı. 

Henüz 17 yaşındayken evlendi. Bu evlilikten bir erkek bir kız çocuğu oldu.

Dilek Kaya belinin inceliği
Dilek Kaya 55 CM'lik beliyle Türkiye'nin en ince belli modelisti olarak biliniyor.

 

Uzun bir süre gıda sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra modellik kariyerine 2013’te sektör için çok geç başladı.

İlk zamanlar 26 yaşında ve iki çocuk annesi olarak modelliğe başlanmaz diyenler olsa da azimli bir şekilde çalışarak ve eleştirilere kulak tıkayarak yoluna devam etti.

Türkiye’deki iyi firmalarla çalışarak ayrıca yurt dışından özellikle çağırılan, yurt dışında marka yüzü olan, haberleri yapılan ünlü bir model olmaya kadar getirdi.

Dilek Kaya, bu zaman zarfında çocukluk hayali olan oyunculuğa da geçiş yaptı.

Yine bir çok eleştiri alarak yapamazsın, yeteneksizsin diyenlere inat kulaklarını yine tıkayıp, kendine inanarak ve oyunculuk eğitimleri alarak popüler dizilerde bölüm oyunculukları yapmakta.

Kaya, hedefinin aynı modellikte olduğu gibi yurt dışına açılarak ve orada da gerekli eğitimleri alarak çok tercih edilen bir oyuncu olmak şeklinde tarif ediyor.

Dilek yarışmanın ikinci hatfasında ekip arkadaşları Bilal ve Buse ile birlikte birincilik elde etti.

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar