Kuaförüm Sensin 14 Eylül 2020 Puan Durumu Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin yarışması 14 Eylül 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni bir haftaya başlıyor. Geçen haftanın son gününde yarışmadan bir takım elendi. Peki, yarışmanın bugünkü etabında kim elendi, kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin yarışmasının 14 Eylül 2020 Pazartesi günü yeni bir haftaya başlıyor. Yeni haftaya yeni bir takımın da dahil olması ve jüri heyetinden Bülen Ersoy'un gitmesiyle başladı. Bülent Ersoy'un yerine yeni bir isim jüri heyetine dahil oldu. Yeni gelen isim Fatih Ürek oldu. Show TV'de hafta içi her gün 12.45'te ekranlara gelen Kuaförüm Sensin 14 Eylül Pazartesi günü 325. Bölümü ile hayranlarıyla buluşuyor. Peki, Kuaförüm Sensin 14 Eylül puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu? 

Yarımanın bugünkü bölümüne Eylem ve Meltem ikilisi yeni takım olarak dahil oldu. Yarışmanın bugünkü etabında da yine yarışmacılar ellerinden geleni yaparak günün birincisi olmaya çalışacaklar. 

Yarışmanın geçen haftaki final bölümünde Yasin ve takımı birinci olarak ödülü alırken, yarışmaya yeni katılan Erdal ve Meltem'in takımı ise elendi. Ancak Meltem, yarışmaya bu hafta tekrar farklı bir isimle birlikte geri döndü. Meltem daha önce de yarışmaya katılmış ve elenmişti.

BÜLENT ERSOY YOK

Sunuculuğunu Çiğdem Batur’un üstlendiği, jürisinde Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter’in yer aldığı ‘Kuaförüm Sensin’in yeni yıldızı Fatih Ürek oldu. Yılların sahne deneyimi ve ekran tecrübesi ile yarışmaya renk katacak olan ünlü sanatçı, bundan böyle hafta içi her gün Show TV ekranlarında ‘Kuaförüm Sensin’ jüri koltuğunda izleyici ile buluşacak.

‘Kuaförüm Sensin’ Pazartesi gününden itibaren izleyicisinin karşısına yeni jüri heyeti ve yeni konsepti ile çıkıyor. Her hafta 4 yeni modelin katılacağı programda kuaförler kısıtlı sürede kendilerinden istenilen saç modelini kesip, jürinin belirlediği saç rengini boyayacak. Birincilik ödülünü almak için yarışan kuaförler, saç kesimi ve boyada hünerlerini sergilerken yarışmanın heyecanına heyecan katacak.

KUAFÖRÜM SENSİN 11 EYLÜL 2020 CUMA HAFTA FİNALİ PUAN TABLOSU

    TABLO Tayfun-Serap-Çiğdem Erdal-Meltem-Birten  Yasin-Yağmur-Özge Taner-Aslı-Duygu
Pazartesi 18 20 18 20
Salı  17 17   20 19
Çarşamba 16 17  19 13
Perşembe  17 17  16 16
Cuma   20 15  17
TOPLAM  88  86  90 87

 

GEÇEN HAFTA FİNAL BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA

KUAFÖRÜM SENSİN CANLI İZLE:

Yorumlar