Kuaförüm Sensin başvuru nasıl, nereden yapılıyor - Katılım Formu

Show TV'de 1 Nisan 2019'da başlayan 'Kuaförüm Sensin' yarışmasına başvuru nereden ve nasıl yapılır? Özellikle kendine güvenen saç ustaları bu soruların cevaplarını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin başvuru nasıl, nereden yapılıyor?

'Kuaförüm Sensin' programına nasıl ve nereden başvuru yapılacağı, kendine güvenen saç stilistleri ve uzmanları tarafından merak ediliyor. 

Show TV'de 1 Nisan 2019 Pazartesi günü başlayan Kuaförüm Sensin programı Özge Borak'un sunumuyla hafta içi her gün saat 9.30'da ekranlara geliyor. 

Yarışmaya başvuru son derece basit ve de kolay. Ancak yarışmaya kabul edilme aşamaları biraz zorlu olabilir. Çünkü kendini göstermek isteyen, maharetlerini ortaya koymak isteyen çok sayıda kuaför bu yarışmaya başvuru yapıyor.

Başvuru yapanlar arasından uygun bulunanlar program yapımcıları tarafından aranarak mülakata çağrılıyor. Mülakatta olumlu sonuç alanlar yarışmaya katılım sağlıyor. 

Yarışmaya başvuru yaptıkları halde henüz aranmayanlar ya elendiler ya da sıralarını beklemek durumundalar.

Başvurusu kabul edilmeyenlere geri dönüş yapılmıyor.

Kuaförüm sensin programı bir hafta boyunca yarışmacıların yarıştı ve sonunda birinci takımın 10 bin lira ödülle ayrıldığı bir programdır.

Yarışmacılar 4 takımdan oluşuyor. 

Birinciliği ise sadece bir takım kazanıyor.

KUAFÖRÜM SENSİN YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

eclin sıla kuzucu merhaba öncelikle ben 13 yaşındayım ve model olarak katılmak istiyorum
Büşra boyun Katılım için ne yapmamız gerekiyor bende katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Nimet özkuş Koförüm senesinde modelde yaş farkı varmı ben 58 yaşındayım programı çok seviyorum takip ediyorum modeller gen ve güzel yaş farkı olmazsa şartlarınızı öğrenmek istiyorum
Melahat Şen Model olarak katılmak istiyorum
Aziza Ashyrova Model olarak katılmak istiyorum