Kızılay Mudanya’dan kavurma yardımı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Kızılay Mudanya Şube Başkanı Sabih Demirdağ, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 408 kutu kavurma dağıttıklarını söyledi.Ramazan ayının hem ibadet hem ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Kızılay Mudanya’dan kavurma yardımı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Kızılay Mudanya Şube Başkanı Sabih Demirdağ, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 408 kutu kavurma dağıttıklarını söyledi.

Ramazan ayının hem ibadet hem ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olduğunu belirten Kızılay Mudanya Şube Başkanı Sabih Demirdağ, Türk Kızılayı’nın, misyonuna uygun olarak fakirlerin sofralarına yardım elini uzattığını kaydetti. Mudanya’da ihtiyaç sahibi 204 aileye kavurma dağıtacaklarını belirten Demirdağ, “Kızılay Genel Merkezi tarafından bağışçılar adına kesilen kurbanların etlerinden üretilen ve Kızılay özel kutularında muhafaza edilen her biri 800 gram ağırlığındaki kıyma ve kuşbaşı konservelerinden insan onurunu zedelemeden bir kutu kavurma, bir kutu da kuşbaşı et olarak ulaştırıyoruz. Böylece hem kurbanın bereketinden hem de Ramazan'ın feyzinden istifade ediyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar