Kitap sözü jet hızıyla gerçekleşti

Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman, Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi kütüphanesi için verdiği kitap sözünü yerine getirdi.    2 Hafta önce Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi'ne ziyarette bulunan Ünye İlçe Müftüsü...

Google Haberlere Abone ol
Kitap sözü jet hızıyla gerçekleşti

Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman, Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi kütüphanesi için verdiği kitap sözünü yerine getirdi.

    2 Hafta önce Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi'ne ziyarette bulunan Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman ziyareti esnasında kütüphanedeki raflardan bir kısmının boş olduğunu görüp rafların neden boş olduğunu sormuştu. Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, “Henüz dolduramadık” cevabını verince Ünye İlçe Müftüsü'nden kitap sözü almıştı.

    Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi’nde yapılan toplantı ile İlçe Müftülüğü'nce 150’yi aşkın kitap teslim edildi. Okul Müdürü Temiz “1 hafta 10 gün geçmeden 150’yi aşkın kitapla müftü beyimiz sözünü jet hızıyla yerine getirdi. Biz kendisine bu güzel katkısından dolayı okulumuz adına velilerimiz adına öğretmen ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun var olsun diyoruz.” dedi.

    Konu ile ilgili Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman, “Zaman zaman okullarımızı ziyaret ettiğimde müdürlerimiz mescitlerin yapılması ve onarılması için katkı istiyorlar katkıları sağlıyoruz. Okullarımızda bir eksik olduğunda Ünye Müftülüğü olarak elimizden geldiği kadar bu desteği vermeye çalışıyoruz. Buraya da geldiğimizde Ünye’de en beğendiğim okullardan birisi olarak burada kendimi buldum. Örnek sınıfları, güzel kütüphanesi, girişi ve her yönüyle örnek bir okul olmuş çok hoşuma gitti ve kütüphanede gördüğüm o boşluğu Ünye müftülüğü olarak bizde bir bölüm açalım en azından bizde bir katkıda bulunalım istedik. 150’nin üzerinde hocamızın belirttiği gibi kitap aldık. İnşallah bundan sonra da desteğimiz devam edecek.” dedi. Müftü Yığman, “Hadislerle İslam ve İslam Ansiklopedisi gibi 2 tane Diyanet İşleri Başkanlığı'nın önemli yayınlarını da bu kütüphaneye hediye etmek istiyoruz daha sonra onu da gerçekleştirmeyi istiyoruz. Bu başarılı çalışmalardan dolayı saygı değer müdürümüzde teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar