Kısmet Melike kim? Kısmet dizisi Melike'yi kim oynuyor?

Kısmet dizisinde Melike karakterini kim oynuyor, canlandıran oyuncu kimdir soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kısmet Melike kim? Kısmet dizisi Melike'yi kim

Kısmet Melike karakterinin kim tarafından canlandırıldığı merakla soruluyor. Yeni dizide Melike karakterini canlandıran oyuncu sima olarak çok tanıdık geliyor; ancak bazı seyirciler oyuncunun hangi dizilerde oynadığını çıkaramıyor. İşte o seyirciler için Melike'yi canlandıran oyuncu hakkında bazı bilgileri bularak buraya aktardık.

KISMET MELİKE KİM?

Melike, doğduğu tarih olan 1994 yılında güzel bir kadın olarak dünyaya gelmiştir. Melike ve Doğan, çocukluklarından beri komşu ve arkadaş olarak büyümüşlerdir. Dudakları kiraz gibi kırmızı, yanakları pembe ve saçları parlak olan Melike, herkesin hayran olduğu bir kişi haline gelmiştir. Özge Özacar ise Kısmet dizisinde Melike karakterini canlandırmaktadır.

Kısmet Melike kim Kısmet dizisi Melike'yi kim oynuyor
Kısmet Melike kim Kısmet dizisi Melike'yi kim oynuyor

 

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar, 22 Nisan 1995'te İstanbul'da doğmuştur ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Oyunculuk alanında Chubbuck, Le Coq ve Meisner gibi tekniklere dair eğitimler almıştır. Arzu karakterini canlandırdığı Bursa Bülbülü filmiyle bu yıl izleyiciyle yeniden buluşmuştur. Ayrıca İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir ve Mayıs ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda yürümüştür.

İşte Özge Özacar'ın yer aldığı bazı diziler:

Tatlı Küçük Yalancılar (2015) - Müge

Oyunbozan (2016) - Zeynep

Lise Devriyesi (2017) - Meltem

Meryem (2017-2018) - Naz Sargun

Sevgili Geçmiş (2019) - Azra Yılmaz

Kefaret (2020-2021) - Meltem Serez

Baba (2022) - Cansu

Kısmet (2023- ) - Melike (Fox TV)

Yorumlar